sábado, 8 de diciembre de 2007

12 CURSA PORQUERES

Tot esperant el gran esdeveniment de la propera setmana, avui ha tocat la Cursa de Porqueres, una popular de aproximadament 7km, que aquest any ha canviat una mica el circuit. Un primer kilometre planes, seguit d'una pujada i una baixada per bosc i un camí de pedra, seguit d'una altra pujadeta, i logicament una altra baixadeta, per finalitzar per un kilometre i mig planer. Al finalitzar un bon esmorçar amb entrepà i beguda.

Els primers 3 kilometres a un ritme tranquil, vigilant els peus, i a partir d'aquí remontant posicions per acabar a un bon ritme.

El "sexteto de la mort": En Dani, en Llorenç, en Lluis, el "abuelo" Cerdan, en Sergi i el "nen",en Xevi, als bronxadors avans de la cursa

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina màquina "l'Abuelo"... el dia que ens va acompanyar a fer la volta Olot amb bici amb va deixar acollonit i no us dic res quan ens va dir la seva edat!!!!!

tri-famili dijo...

JO el unic "abuelo" que veig a la foto es en Llorenç els altres estem fets uns "clavals" i que vols que te digui,en Llorenç amb bici,el que tira amb bici es en Domingo "el del medio de los chichos" ja ja ja