sábado, 24 de noviembre de 2007

MARATÓ PER LA MARATÓ DE TV3 : JA TENIM CIRCUIT

Bones, al fi ja tenim medit el circuit per el gran repte del proper dia 16 de desembre. El que va començar com una idea una mica descabelada, s'acabarà complint en una realitat el d'aqui 3 setmanes. La idea va sorgir a mitjans dels 2006, lo que tenia clar és que com a atletes i esportittes, i tinguen la gran sort de disfrutar de salut, haviem de fer alguna cosa per colaborar amb la gent que per algun motiu té manca de salut, i a partir d'aqui era facil relacionar el nom de la Marató de TV3 amb la distància de la Marató. La idea la tenia força clara, correr la distància i engrescar la gent a fer un donatiu realitzant la activitat que més ens agrada : correr. El primer comentari li vaig fer a en Llorenç, logicament necesitava algu que corres amb mi tota la estona, i necesitava un altra "iluminat", la reacció inmediata, OK, li va semblar fantàstic. Ho vaig comentar amb la Marti del servei d'esports de Fontajau, i també li va semblar bona idea. Però finalment, l'any 2006 no va poder ser, i un cop pasades les dates de la Marató de TV3, ens va quedar un regust amarg, per no haver colaborat. Aquest 2007, ja desde l'inici vam tenir clar que es realitzaria. El primer circuit s'havia planejar a la zona de la Rambla i Carrer Ciutadans, per fer-la lo més centrica posible, però va ser desestimat per el servei de viabilitat del ajuntament, per ser en campanya de Nadal, i per problñemes al C/ Ciutadans.

Finalment, es va decidir fer-ho al Parc Central, que tot i no ser tan centric, ens ofereix un circuit més llarg, i sense cap pendent. Avui, amb en Llorenç i roda en mà, l'hem medit. Cada volta farà 1.003 metres, lo que suposa que haurem de fer 42 voltes (42 x 1.003m = 42.126 m.) + 69 metres.

Total, que realitzarem en primer lloc els 69 metres, i un cop pasem per la linea de sortida, ens quedaràn 42 voltes, que no esta malament. El circuit seràn 2 llargues rectes, amb un gir a cada punta del circuit, que no serà brusc.

US HI ESPEREM A TOTS.

AMB LA COL.LABORACIÓ D'ESPORTS PARRA

8 comentarios:

tri-famili dijo...

CREO EN EL PROYECTO!!! Vindra en Busta? Vindra el Mediatic? i l'acoplat?

Anónimo dijo...

Dani Dani, no me busques que me encuentras jaja.
I de caras al pròxim any ho penseu repetir Xevi???? podriem portar algun mediàtic,cares conegudes de Girona.. per aquesta causa la gent s'apuntaria fàcilment. Perquè m'entengueu, tipus "partit de futbol de la marato"

Ironxevi dijo...

El mediatic espero que si, d'en busta no en se res, però corre sense samarreta per dintre del Parc Central, com que no! L'acoplao ho intentaré, per fer feliç a en Sergi,je, je...
Si tot va bé, l'any que bé ho tornarem a repetir, però amb el curriculum d'aquest any, serà més sonat, segur. Ens veiem a Mataró.

tri-famili dijo...

Sergi com a mediatics per el any que ve jo pensava CON: Terribes "Llibreria 22", el d'el telefono,Xevi el "boig", la familia Heredia de "font de la polvora" en Solozabal de "platea" el tio Phil "platea" en Federic amb el gos i d'estrella "el Borinot"

Anónimo dijo...

jajaja, m'has posat el llistó molt alt Dani.... Intentaré jo també fer la meva llista tot i que la teva em sembla genial

Tr3sk dijo...

Si em deixen, intentaré fer de cotxe escombra al gran repte!!!
Todo sea por una buena causa!!!
Ens veiem a Mataró!

Anónimo dijo...

Quin detall Xevi!!!! suposo que l'"Acoplao" et refereixes a l'albert no? aquell noi de barcelona, casat amb una noia de la Bisbal, que vas coneixer baixant el Taga i corre amb l'equip de Domingo Catalan???? jaja

Joder Fonte que ràpid et busques la vida... Como no hay ni dorsales, ni chips, ni incidèncias pues ala de coche escombra....

robert mayoral dijo...

jo no m'hi podré apropar però us donaré suport desde la distància!
felicitats pel repte!! ara toca córrer!!!