domingo, 19 de agosto de 2007

MARXA NIT DE SANT BONOS


Ahir a la nit es va disputar la 25 edició de la marxa Nit de Sant Bonos, a la localitat de Blanes. Aquesta era la tercera vegada que la corria, i sorpren la cantitat de gent que hi ha. Aquest any erem 3.200 persones, i cal remarcar el seu caracter totalment popular, doncs la majoria de la gent la fa caminant. La sortida és a les 22.30 de la nit, amb un recorregut de 8km. Aproximadament el primer km. i mig és planer, per llavors enfilar durant uns 700metres, una mica de descent per atravesar per mig de Blanes, i llavors comences la veritable pujada, un port casi de "1ª categoria", fins aproximadament el Km. 6, i després baixada i planer fins l'arribada al passeig (amb un petit totxo per mig).
Cal dir que a la sortida, als que sortim realmentn a correr, ens tracten com a la elite, amb una zona d'escalfament i lloc reservat davant els caminadors, tot i que un cop donada la sortida, a 500m. s'afegeix molta gent per el mig. Els 2 aspectes una mica negatius, son les "retallades"dels caminadors, alguns els adelantes 2 i 3 vegades, i la zona de descent, per urbanitzacions amb molts carrerrets, sense cap indicació del camí a seguir. Desde aqui donar les gracies als companys del Fondistes Blanes per la feina feta i per els anims.
A la foto veieu una representació del Atletisme Girona, que va comptar amb la participació de 29 atletes entre corredors i caminadors. Per cert, al finalitzar varem fer la corresponet banyada a la platja de Blanes.

No hay comentarios: