domingo, 19 de agosto de 2007

MARXA NIT DE SANT BONOS


Ahir a la nit es va disputar la 25 edició de la marxa Nit de Sant Bonos, a la localitat de Blanes. Aquesta era la tercera vegada que la corria, i sorpren la cantitat de gent que hi ha. Aquest any erem 3.200 persones, i cal remarcar el seu caracter totalment popular, doncs la majoria de la gent la fa caminant. La sortida és a les 22.30 de la nit, amb un recorregut de 8km. Aproximadament el primer km. i mig és planer, per llavors enfilar durant uns 700metres, una mica de descent per atravesar per mig de Blanes, i llavors comences la veritable pujada, un port casi de "1ª categoria", fins aproximadament el Km. 6, i després baixada i planer fins l'arribada al passeig (amb un petit totxo per mig).
Cal dir que a la sortida, als que sortim realmentn a correr, ens tracten com a la elite, amb una zona d'escalfament i lloc reservat davant els caminadors, tot i que un cop donada la sortida, a 500m. s'afegeix molta gent per el mig. Els 2 aspectes una mica negatius, son les "retallades"dels caminadors, alguns els adelantes 2 i 3 vegades, i la zona de descent, per urbanitzacions amb molts carrerrets, sense cap indicació del camí a seguir. Desde aqui donar les gracies als companys del Fondistes Blanes per la feina feta i per els anims.
A la foto veieu una representació del Atletisme Girona, que va comptar amb la participació de 29 atletes entre corredors i caminadors. Per cert, al finalitzar varem fer la corresponet banyada a la platja de Blanes.

3 comentarios:

roowet dijo...

navigate to this site replica designer bags learn this here now my blog linked here see this site

Anónimo dijo...

learn this here now Bottega Veneta Dolabuy More about the author https://www.dolabuy.ru/ he has a good point this contact form

sleareath dijo...

hop over to this site Dolabuy Louis Vuitton Continue high replica bags Visit Your URL bags replica ysl