jueves, 18 de abril de 2024

36 MARXA DE SANT PERE PESCADOR

 



El diumenge 14 d'abril es celebrava a Sant Pere Pescador una nova edició de la seva marxa, la 36na, el que indica una llarga trajectoria al llarg dels anys per aquesta prova on ja havia participat alguns cops. Aquest any havia de coincidir amb la Cursa Esports Parra de Girona, que malauradament i degut a la eterna problemàtica entre la Pôlicia Municipal i l'Ajuntament, no s'ha obtingut l'autorització per la seva realització. Com he dit altres cops... a Girona anem camí de quedar sense curses, una llàstima.
En vistes d'això, el Club Atletisme Girona pagava als seus socis aquesta marxa, fent que molts la descobrissin per primer cop.
Ambient de calor d'estiu el dia de la prova, i possibilitat de 2 circuits, el curt de 6 i el llarg de 10. Un circuit totalment planer amb uns 2km inicials per la carretera de l'Escala, abans d'endinsar-nos cap als camins que volten a prop de mar i la zona de la desembocadura del Fluvià. Una zona com he dit totalment planer,a i que ja coneixia tant de córrer com de passar amb la bicicleta. 
Al finilitzar un bon avituallament amb torrades, butifarra, formatge, cervesa, coca cola... per recuperar bé les energies.
Propera parada, aquest diumenge a València a l'Ironman 70.3
Bona setmana a totes i tots!!




No hay comentarios: