domingo, 1 de enero de 2023

SANT SILVESTRE GIRONA 2022


Aquest tocava de nou córrer la Sant Silvestre de Girona, després de no fer-la l'any 2021 i de no ser ja el president del Club per primer cop en una participació en aquesta cursa en la qual col·labora l'Atletisme Girona.
Això si, com a soci el dimecres ajudava a fer les bosses per als participants de la Sant Silvestre. I el dissabte 31 arribava la gran festa que tanca l'any atlètic a la nostra ciutat. L'objectiu era sortir amb les Girunneres i tirar al final amb la que anés més ràpida. 
Sortida lenta, diria que caòtica en els seus primers 300metres amb un gran tap abans d'entrar al pont de Fontajau. Com sol passar, molta gent que va lenta, que camina en les primeres posicions de la sortida, a les que costa passar al principi.
Désprés d'un primer km lent, començava a augmentar el ritme fins que el km 3,5 arribava a l'alçada de l'Eva Fortià, la Girunnera que anava primera, amb la intenció de baixar dels 25'. I com el ritme era per baixar tranquil·lament d'aquest temps, l'acompanyava fins a meta, on finalitzàvem amb un temps real de 23'44".
Un any que marxa i dóna pas al 2023 amb nous objectius. De moment clars la 1/2 de Granollers (5 febrer), la Marató Vies Verdes (5 de març), el Half Triatló de Platja d'Aro (13 de maig) i la Marató de Reykjavic (19 d'agost)  i algunes proves o reptes que sorgeixin...

Bon any 2023 a totes i tots 











No hay comentarios: