lunes, 23 de mayo de 2022

32 TRIATLÓ DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

Un any més tocava començar la temporada triatlètica amb el Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols, disputat el dissabte 14 de maig, que arribava a la seva 32a edició. Probablement, aquesta prova en distància Sprint sigui la més antiga de l’Estat Espanyol, tenimt em compte que quan es els moments en que es va començar a celebrar, els triatlons eren pràcticament tots de la ara anomenada distància Olímpica, en aquells moments dita “A”.

En l’aspecte personal, significa iniciar la meva temporada número 34 en aquest esport, i com cada any, ens hi trobàvem moltes “velles glories” dels primers anys, enamorats d’aquesta prova celebrada en plena Costa Brava. Entre ells un clàssic com l’amic Dani Juncà, amb qui em desplaçava.

Al menú 750m de natació a la badia de Sant Feliu, gairebé 17km de ciclisme per la carretera que comunica amb Tossa de Mar, un recorregut d’anada i tornada amb continues pujades i baixades i 5k de cursa a peu a 2 voltes amb la pujada a Sant Elm i pel passeig.

Bona natació, ciclisme al meu aire en aquest complicat circuit, i aguantant al córrer, després de portar unes setmanes sense forçar per no carregar els isquios. Al final content i feliç com sempre, i amb ganes de més triatló, sobretot de fer el proper 12 de juny el Half de Banyoles. Surti com surti, només per fet de preparar-lo durant unes quantes setmanes ja haurà valgut la pena.

Bona setmana a totes i tots!!!






No hay comentarios: