domingo, 9 de enero de 2022

SANT SILVESTRE CADAQUES 2021

 


Després de 15 anys al peu del canyó amb la Sant Silvestre de Girona, des de la meva posició com a President del Club Atletisme Girona, aquest 2021 ha tocat un canvi d'aires.... Deixada la presidència de 16 anys, he fet canvi de plans a l'hora de córrer la Sant Silvestre  l'últim dia de l'any. Darrera han quedat les ganes de fer un any la Vallecana a Madrid i altres proves com la de Cadaqués. 
Doncs bé, al final decidíem anar-hi amb la Lídia, i se'ns afegien la Irene i en Xevi, la Rosa i l'Anna i la Laura que passava allà el cap d'any.
Córrer la Sant Silvestre en un lloc com Cadaqués era una gran opció per tancar aquest 2021 en el que seguiem inmersos amb la pandèmia.
10km amb trams arran de mar, baixant fins a Port Lligat, llar d'en Salvador Dalí, pujades i baixades... en un dia assolejat i sense tramuntana... ideal per córrer. La cursa al costat de la Lídia, la Rosa i l'Anna, gaudint i fent alguna foto pel record.
Per fimalitzar, res millor per tancar l'any que un bany al mar. Curiosament l'anterior bany, en aquest cas sessió de natació, havia estat també en aquesta platja l'octubre, amb motiu del Triatló Sgrail.
Amb ganes de tornar-hi aquest 2022, i a ser possible la tenim l'objectiu de quedar-nos a passar el Cap d'Any si es possible.
Ara toca anar programant, una mica sobre la marxa, aquest 2022 que dependrà també de la evolució en l'afectació del Covid. De moment Marató Vies Verdes el 13 de març, Triatló Alpe d'Huez a finals de juliol, i esperar que ens va deparant el calendari. Marató d'Empúries si es fa, algu triatló sprint o de mitja distància per la província. sempre pendent de les dates i disponibilat..
Bon any 2022 a totes i tots!!!













No hay comentarios: