miércoles, 17 de noviembre de 2021

BEHOBIA - SAN SEBASTIAN 2021 VIRTUAL

 


Per segon any consecutiu, s’ha celebrat la edició virtual de la clàssica Behobia- San Sebastià, amb la gran diferència que aquest any si, s’ha pogut fer també de forma presencial. Apuntat des d’abans de l’estiu, me la esperava amb ganes, doncs tot i ser la edició virtual, era una motivació per fer un bon entreno de 20km, i a més crec que és l’única cursa virtual que he repetit del 2020 (em queda, que també la repetiré, la Honolulu Marathon al desembre... però ja sabeu que Hawaii és Hawaii).

La prova presencial es disputava el diumenge 14 de novembre, i podíem fer-la qualsevol dia al llarg de tota la setmana. Em decidia pel dijous per tema de calendari, amb la intenció de córrer a les 7h del matí, però el dia començava amb molta pluja, com si estiguéssim al mateix País Basc, i ho deixava pel migdia, ja sense pluja.. però amb una gran humitat que em faria passar, si més no tenir, una gran sensació de calor, agobiant en alguns moments per la gran sudoració que provocava la sensació de xafogor.

Els primers 10km a bon ritme, en 50’ justos però ja notant que amb els pas dels kilòmetres, i la sensació de calor, el ritme baixaria una mica els següents 10km, com així va ser, controlant per que la davallada fos mínima, per acabar en 1h43’ més que satisfet, doncs l’objectiu era intentar fer 1h45’

Amb la samarreta i la medalla ja a casa des de feia 2 dies, em podia fer la foto finish amb tot el pack. Per cert, molt més maca la nostra samarreta que no pas la que donaven a la Behobia presencial...

Tot i que cada cop queden menys proves oficials virtuals al calendari, s’ha de dir que sembla que la Behobia es seguirà mantenint en aquest format, com a mínim, el proper any.

Bona setmana a totes i tots!!!!