lunes, 18 de octubre de 2021

BOSTON VIRTUAL MARATHON 2021

 

Només 6 dies després de córrer la Marató Virtual de Londres, una de les 6 Majors, tocava repetir amb una altra major, en aquest cas la virtual de Boston, la marató més antiga del calendari, que arribava aquest any a la edició 125. Una marató que si que m’agradaria córrer en persona algun dia, més que la de New York. Però és complicat pel sistema de classificació per marques... però mai se sap!!!

La edició presencial d’aquest 2021 finalment es podia celebrar el dilluns 11 d’octubre, mentre que per la virtual, podíem escollir un dia des del divendres 8 al diumenge 10. Finalment corria el dissabte 9 a Banyoles, per poder córrer acompanyat durant una bona estona per la gent de la colla de corredors banyolins.

A les 6h del matí arrancava per fer les 2 primeres voltes al circuit de Les Estunes, Casa Nostra, Frigolet, Porqueres i Estany, de 10km aproximadament cada volta, i passant pel cotxe, aparcat davant el club per agafar l’avituallament a les 7h.

A les 8h, just al pas de la mitja marató,  s’afegirien un bon grup per acompanyar-me. Per un costat hi havia la Rosa, la Carme, la Fabiola, la Lourdes i la Irene que farien la següent volta al circuit, fins les 9h, i a més en Xevi, en Jordi i en Toni que farien tota la 2na mitja marató.

Al pas per començar la quarta volta, s’afegia un cop més en una de les meves maratons virtuals la Laura Algueró per acompanyar-nos en els últims km de la marató.

A l’arribar de nou al club, només ens quedava fer un tram més d’anada i tornada per acabar d’arrodonir la distància dels 42,2km i sumar així una nova marató al currículum, la que feia 131, amb una marca de 4h9’01”.... uns segons més ràpida que la de Londres feia 6 dies, i tenint en compte que el pas per la mitja aquest cop era una mica més lent, la segona part l’havia corregut més ràpida que la setmana anterior.

Ara toca descansar unes setmanes de marató, i tot i haver el dia 24 la meva preferida, la d’Espúries i presencial, per primer cop no la correré. I és que la setmana següent, concretament el diumenge 31 d’octubre, hi ha un bon repte triatlétic... la SGRAIL100 amb 2km de natació a Cadaqués, 88km en bicicleta Gravel de Cadaqués fins a Celrà i finalment 10km de trailrun des de Celrà fins a Girona, en ple casc antic i en plenes Fires de la ciutat, passant pel Castell de Sant Miquel... una prova molt atractiva i motivadora per la que aquests dies incrementaré l’entreno en bicicleta.

En quant a properes maratons, en principi esperem poder fer aquest any al desembre la Marató per la Marató de TV3, que serviria segurament per córrer l’última virtual, la de Honolulu que ja vaig fer el 2020 (seria l’única que repetiria) i que em motiva tornar a fer....

Bona setmana a totes i tots!!!













No hay comentarios: