jueves, 9 de julio de 2020

SECRETS OF ROME MARATHON VIRTUAL 116



Un cop més seguim amb una marató en la nova realitat que ara per ara estem vivint. Les grans manifestacions esportives de moment sembla que van per temps, i sobretot les grans maratons on la participació és elevada (i probablement també les més petites trigaran..). Sort que si tens ganes de córrer, i gaudeixes al fer-ho, pots seguir corrent tot tipus de proves, i com ja sabeu que les que m’encanten son les maratons, aquest dilluns dia 6 de juliol ha tocat córrer la Secrets of Rome Marathon... des  de Girona lògicament, però amb una mica d’imaginació recorrent algun dels punts emblemàtics de la capital italiana.
A diferència de l’anterior fa 3 setmanes, en que vaig començar a córrer cap a les 6h del matí, aquest cop m’hi he posat una hora abans, concretament a les 5h. La calor ja es fa notar, i d’aquesta forma m’assegurava acabar més aviat, abans de que el termòmetre s’enfilés molt, i la primera hora seria més fresqueta.
Amb una ampolla d’aigua de mig litre, i dos botellins d’isostar a la ronyonera, corria primer prop de 25km (amb parada també en alguna font) abans de passar per casa i agafar un gel i una altra ampolla d’aigua de la bústia, on aprofitava per veure de pas una mica de cocacola. A mida que sumava kilòmetres veia que les sensacions eren bones, a un ritme tranquil sense forçar, podria acabar sense haver de parar a caminar com feia 3 setmanes, on en un parell d’ocasions vaig fer-ho una petita estona.
Els últims 11km tenia de nou la companyia d’una Girunnera, la Laura, que m’ajudaria després de 3hores corrent sol a poder tenir amb qui parlar. Una nova parada ràpida a la bústia de casa per agafar una nova ampolla d’aigua, i per veure una mica més cocacola, per encarar ja els últims kilòmetres d’aquesta marató.
Arribaven per completar-los fins la fàbrica de la Nestlé, i de retorn acabava de sumar per arrodonir la marató dins la Devesa. Aquest cop la meta virtual la situava a la Església de Sant Felix, finalitzant amb els esglaons que porten a la seva entrada. Una forma simbòlica de retre homenatge als monuments de la ciutat de Roma.
El temps final de 4h11’21” em deixava content, sobretot per finalitzar amb millors condicions que feia tres setmanes a la de Virtual de Kuala Lumpur. Tercera marató d’aquests nous temps que ens toca viure (la confinada més les 2 realitzades a l’aire lliure) i la 116 en total.. Seguim sumant i a esperar la propera, probablement la de Tokio Virtual el primer cap de setmana d’agost.

Salut i km a tothom, i a seguir gaudint d’allò que ens agrada... córrer!!!!