viernes, 17 de enero de 2020

9ª Marxa i Cursa de la Policia Municipal de Girona "Memorial Javi Hernández"



Amb les Girunneres i en Xicu abans de la sortida
Aquest dijous dia 16 de gener s’ha celebrar la 9ª Marxa i Cursa de la Policia Municipal de Girona, memorial Javi Hernández que es ve celebrant aquests darrers anys en memòria a aquest policia municipal. Per aquelles casualitats que la vida brinda al llarg dels anys, una de les noies que entrenem al grup de les Girunneres, era la seva esposa i una de les responsables de tirar endavant aquesta cursa i marxa, conjuntament amb la mateixa policia.
Si ja els primers anys hi havia participat, ara per poc que pugui intento ser-hi, igual que algunes de les noies del grup, per donar suport. Cal dir que la prova és peculiar per celebrar-se un dijous al matí, fet que no impedeix que un bon nombre de caminadores, caminadors, corredores i corredors s’aproximin a la zona de Fontajau per gaudir de la matinal. La inscripció és gratuïta, i es demana un donatiu per alguna associació o fundació que va variant aquest any. En aquesta ocasió anava destinat a la Fundació SER.GI.
A 2/4 de 10 sortien els caminadors, que ja havien pogut degustar prèviament un cafè gentilesa de la organització hi el volien, i a les 10 ho fèiem els corredors. Un circuit pràcticament planer, amb una primera mitat per la zona de la Devesa, abans de passar de nou per la zona de sortida i arribada a la explanada de gespa de Fontajau, per a continuació seguir corrent per la zona del parc de Domeny. Recorregut que es podia fer ràpid, amb 7,6km, i que vaig aprofitar per donar una mica de gas a les cames, com es sol dir, per treure una mica la “pols” i apretar la maquina.
Moltes cares conegudes a la sortida, molta gent a la que saludar i fer les fotos de rigor. Per finalitzar, a més de la samarreta amb la que ens havien obsequiat al recollir el dorsal, un bon esmorzar amb botifarra, beguda, cafè i dolços. Com a punt culminant, la foto de família amb tots els participants portant la samarreta vermella commemorativa d’aquesta edició.


 Amb en Toni, en Carles i l'Albert

 Amb l'Anna Matas, l'Amat Artigas i en Xicu al finalitzar
 Amb en Xevi Botifull, en Toni Roca i en Santi Segui
Foto final dels participants

No hay comentarios: