domingo, 14 de junio de 2015

Cursa solidària dels Maristes

 Amb en Carles Soler i en Bruno abans de la sortida.
Aquest matí s'ha disputat una altra cursa a la ciutat de Girona, tot i que de fet encara n'hi havia una altra, la de Montilivi. Per la meva part, he corregut a la 2a edició de la Cursa Solidària que organitza el col·legi Maristes de Girona. 
Primer s'han disputat 2 curses pels més petits, i a continuació hem corregut els grans, en un circuit que tots coneixem bé, doncs transcorria per les deveses de Salt i el carril bici, camins pels que passem en varies curses gironines, i en molts entrenaments.
6,4kms amb molta calor i humitat, que han servit per  veure l'estat de les cames i del cos després de la marató de diumenge passat. En principi sembla que no hi ha cap sequela, una setmana de descans li ha anat bé al cos.
Al finalitzar, beure i fruita fresca per tots els participants, el millor en aquesta época de l'any.
Com a novetat, aquesta setmana he rebut  el certificat d'admissió a Marathon Globetrotters, un grup a nivell mundial on la condició per formar-hi part és haver corregut maratons en un mímin de 10 paisos (11 en aquests moments).
I dissabte que ve es celebra a l'Escala, amb la mateixa organització de la Marató, el 1r Aquatló de L'Escala, amb unes distàncies assequibles per tothom: 2,5km de cursa, 1.000 metres de natació, i per finalitzat 2,5kms més de cursa a peu... allà ens veurem per disfrutar una estoneta de l'esport.
Bona setmana a tots i totes.. Salut i kms!!!!!