domingo, 5 de octubre de 2014

24a Marxa de Palol de Revardit

 Aquest matí s'ha disputat una altra de les marxes clàssiques de les comarques gironines. I és que arribar a les 24 edicions disputades, esta a l'abast de poques marxes i curses populars. Un any més, s'ha disputat la Marxa de Palol de Revardit, organitzada amb cura i intentant deixar satisfets als corredors i marxaires. Amb un preu molt correcte amb el que es veu avui en dia, un circuit molt maco, de nou amb molt tram de camins, amb pujades i baixades, i amb un bon esmorzar final. Un recorregut de 11,6kms. que ha deixat satisfet a tothom. Per l'any que ve, s'haurà de celebrar el 25è aniversari...
I el proper cap de setmana, festa grossa. Toca tornar a fer un Triatló de llarga distància, concretament un half, a Empuriabrava, amb 1.900 metres de natació, 90kms de bici i 21,1kms de cursa a peu. Els últims van ser el 2006 amb la disputa del Ironman de Zurich, i el 2007 el mig ironman de Rapperswill. De fet, des de llavors només he corregut triatlons sprint. L'objectiu, disfrutar i acabar, amb unes 3 tirades màximes en bici de 52, 54 i 60kms, tot serà agafar un ritme constant, i no deixar de menjar i beure per anar recargant les bateries... Espero acabar en bones condicions per poder fer una bona crónica.
Bona setmana...

3 comentarios:

Unknown dijo...

Hola,

Soy Paul, un holandés que acabo de venir a vivir en Girona. Estaba buscando información sobre la marcha a Tomet en Medinya este domingo y el único que encuentro esta en su blog de los años pasados en esta marcha. Por las fotos veo que es por montaña.

Si lee mi comentario a lo mejor ustedes me podrían informar sobre el recorrido de este marcha? Sobre todo me gustaría saber si es todo por montaña o también por carretera? Y si hay subidas y bajadas.

Muchísimas gracias,

Paul
paul@campobicicleta.com

Ironxevi dijo...

Hola Paul, te acabo de enviar un mail, ahora he visto tu mensaje. Espero que llegue a tiempo para que tengas la información

Anónimo dijo...

kobe
moncler outlet
off white nike
hermes belt
curry 6 shoes