lunes, 1 de septiembre de 2014

El pas dels anys... 925 competicions

 Amb en Toni, la Montse, en Carles, la Nadeia i en Jordi..
Dissabte es va disputar la 14na edició de la Duatló de Caldes de Malavella. Tot i el nom de la prova, de fet es tracta de una aquatló, doncs en neden 500 metres, seguits de5,5kms de cursa a peu. Organitzada per en Satur i els seus companys de l'Atletisme Caldes, la prova es desenvolupa en un ambient familiar, amb poca gent, i molt de companyerisme.... aixó si, un cop donada la sortida, la prova es converteix en competició, en una lluita per donar cadascú dels participants lo millor d'ells mateixos. Es disputan proves individuals, i també per relleus, amb un participant fent cada part de  la prova.
Amb una participació de prop de 40 atletes, i amb una temperatura elevada, la tarda va transcorrer entre les diferentes tandes de sortides. Al final, samarreta commemorativa, berenar i sorteig entre tots els participants.
Aquesta prova, a nivell personal, soposava la meva competició, incloent totes les modalitats, 925... a només 75 per arribar al miler. Que signifiquen les estadístiques a aquestes alçades...? doncs sobretot que son molts anys practicant esport, passant-ho bé, i sobretot amb ganes de seguir disfrutant de totes les proves que es presentin en el futur... fins la propera!!!