domingo, 13 de mayo de 2012

Temps de triatló i de flors

 Primer de tot, un petit homenatge a la gent que em segueix el blog i que feu possible que segueixi escrivint. A la foto, amb en Manel Coll (crec que t'he posat bé el nom), un triatleta que he conegut aquest matí a Lloret de Mar, que m'ha conegut per seguir aquest blog. Gràcies a tots, això don ànims per seguir.

Aquest cap de setmana ha començat Temps de flors, i el temps de triatlons, amb la disputa del de Lloret. Aquesta és la meva 24a temporada al mon del tri, com qui diu, tota una vida ficat en aquest esports. Per aquesta temporada, per treure una mica el "mono" de tri, faré 3 ó 4 sprint, per el gust de fer-los i passar-ho bé, millor dit, 3 cops bé. Amb una aigua freda, al voltant dels 16 graus, hem pres la sortida 250 triatletes a la primera sortida, a les 9h, i 250 més a la segona, a les 10h40'. Una natació tranquila, la experiencia em serveix per alguna cosa, sortint des de les posicions finals, bordejant les boies a 4 metres de distància... la millor forma de no rebre cops.
Al sortir de l'aigua, ràpida transició per agafar la bici i encarar els 19 kilòmetres de ciclisme, 4 voltes a un cirtuit força dur, amb 300 metres inicials de pujada, i una forta pujada de 700 metres a cada volta. La veritat és que m'ha agradat, aquí o tires o no, en molts de trams no serveix ficar-se dins d'un grup com pasa a la majoria de tritatlons actuals.
De nou, una ràpida transició cap a la cursa a peu, el meu plat fort, on en 5 kilòmetres he pogut exprimir-me amb un ritme força bó, tinguen en compte que de nou, el circuit era força dur, a dos voltes, amb una pujada des de nivell de mar per un camí de terra per enllaçar el tram d'asfalt, on trobavem un altre tram de pujada. En definitiva, un triatló ben organitzat i dur, com ha de ser per col.locar a cadascu al seu lloc
 Pr aigua...
 ...carretera...
 ... i a volar!!!!
 Amb en gran Juan Valsera

I com deia al principi, Girona esta engalanada amb Temps de Flors, que arriba a la seva 57a edició. Als que sou de fora, si podeu, us recomano que visiteu la ciutat aquests dies i us deixeu portar per l'encant dels seus carrers engalants. Us deixo una petita mostra de imatges.




5 comentarios:

tri-famili dijo...

Felicitats per la triatlo, si vols fer 3 o 4 mes triatlons sprints, serà fora de catalunya, no?
Les proximes triatlons sprints estant totes, amb les inscripcions plenes...
Sobre el temps de flors,ahir i avui em anat amb la familia, molt macu, peró Girona m'agrada més sense tants turistes, Soc el tipic gironi.....
SALUT

Ironxevi dijo...

Dani, de moment estic apuntat al classificatori de grups d'edat a Banyoles el proper juny, i dissabte que ve, a Sant Feliu, però per raons d'horari, m'he inscrit al super sprint :)

Anónimo dijo...

Xavi, penso que som molts els que et seguim, ets una font contínua de motivació per a molts de nosaltes !!,
Endavant i gràcies a tu ..

Pere

Anónimo dijo...

Ep que jo cada dilluns et llegeixo-controlo...! NO PARIS.
Quim

Anónimo dijo...

Xevi, tal com et vaig comentar,gràcies per les cròniques de les curses, sempre n'aprenem una mica. Sobretot a l'hora de sortir, si ens descuidem ens quedem a la platja fent-la petar.
També, gràcies per la foto, m'ha fet molta il.lusió.

Manel Coll