domingo, 20 de mayo de 2012

Doble sessió, doble alegría..

Cap de setmana doble... dissabte, el Triatló de Sant Feliu de Guixols, i diumenge la 1ª cursa de Sarrià de Ter. Doble sessió, doble alegría, doncs no hi ha res millor que fer allò que t'agrada envoltat de la gent que estimes i dels amics. Per començar, dissabte al matí hi havia el Triatló de Sant Feliu, una de les proves més antigues de Catalunya, a la tarda hi havia el clàssic sprint amb 3 sortides, per motius familiars no m'anava gaire bé córrer a la tarda, i com el que m'agrada és fer esport, i fer triatlons, em vaig acabar apuntant al super sprint del matí. Ja se que també hi havia una sortida en format sprint, però conec el circuit i no tenia ganes de patir més del compte en bici.
A les altres 4 sortides eren 125 triatletes a cada una, nosaltres vam tenir el privilegi de ser només 30 a la sortida, tot un luxe. Sense estres, sense cap patada a la natació. Per davant, una prova molt exigent i explosiva, 400 metres de natació a la badia, amb una aigua molt freda, 7,5kms a la carretera que va de Sant Feliu a Tossa, anada i tornada amb pluja, i 2,5kms de cursa a peu en direcció al port. Al final, amb un temps de 40', vaig finalitzar 8è de 27 finalitzats, ben content i feliç d'haber sumat un nou triatló.

 A punt per la sortida, sense aglomeracions.. tot un luxe, i sense rebre cap cop en tot el recorregut
 Sortint de l'aigua


Finalitzant el triatló

I per diumenge al matí, la 1ª Cursa de Sarrià, organitzada per la gent de la Unió Esportiva Sarrià, amb en Jose Arroyo al capdavant. Tota la família hem estat a la cursa, la Nadeia, la Cati i jo que feiem la cursa per adults, de 5,7kms, i l'Alex, que ha fet la infantil, de 1km. Llàstima que hagi coincidit amb moltes proves aquest cap de setmana, però tot i així, més de 100 participants a la sortida, on hi havia també la Tri Famili, amb la Martina corrent la infantil i en Dani la cursa popular.
Primer han corregut els menuts, amb victória del meu nebot, l'Alex, i un gran paper de la super campiona, la Martina. Un és millor que el seu oncle, i ella ja casi és millor que el seu pare... je,je...
Molt bona organització, i un circuit agradable per tot Sarrià, amb sortida i arribada al pavelló de la Unió Eportiva. Felicitar a en Sergi Urzay, del club, que ha quedat primer de la general, i en Quim Cots, 5è.



Amb en Dani i en Jose Arroyo

 Amb en Quim, en Dani, la Nadeia, la Cati, la Martina i l'Alex

 La mainada apunt per la sortida.

 La campiona en plena acció, acabaria deixant enreda al seu pare, en Dani....

 El campió de la casa guanyant la cursa infantil.
 Les dues flors...
En Sergi al primer lloc del podi, amb cava i tot

3 comentarios:

Joan dijo...

Veig que cap de setmana ben esportiu. Com ha de ser.
Jo aq mati primers 20km organitzats per la fundació Astrid 21. Molt ben organitzada i realment maca.

tri-famili dijo...

Quin luxe vas tenir ahir a Sant Feliu, FELICITATS.
Sort del Alex i la Martina, avui a Sarria perque nosaltres estem per l'arrastre...
SALUT

Ironxevi dijo...

molt bé Joan, així m'agrada, que no paris la maquina :)
i tant Dani, sort que el relleu esta garantit, aviat podrem anar a fer cervesetes tranquilament, ja defensaràn ells els cognoms familiars, i millor que nosaltres.