lunes, 12 de septiembre de 2011

17 MARXA DE LA DIADA

 FOTO DE GRUP DE UNA BONA COLLA DE COMPANYS DEL ATLETISME GIRONA
Aquest diumenge, dia de la Diada, s'ha celebrat la tradicional marxa que organitzem cada any l'Atletisme Girona. Aquesta era la edició 17, i com cada any, es tracta de pasar una bona matinal d'esport i camaderia. No es tracta d'arribar primer, al mig o ultim, sino de disfrutar corrent o caminant de un circuit de 12 kms, amb sortida i arribada al camp de futbol de Montilivi, i que transcorre també per la zona de Quart. Amb la major part del circuit de terra, tant al pasar per el carril bici com per el tall de bosc, om trovem algunes petites pujades, per encarar en el tram final la pujada forta fins a la zona de sobre el camp, desde on es baixa un ultim tram per finalitzar la marxa.
Molta gent del club, aixó com molts dels corredors habituals de Girona, es van trovar a la zona de l'estadi. En finalitzar, va haber un bon esmorçar amb amanides, entrepans, beure i meló, i regal de una gorra FESTINA, gracies a les gestions d'en Carlos, de la rellotgeria Gonzalez.
I com cada diada, després un bon dinar a Canet per celebrar-ho, amb la tri-famili, en Llorenç i la Laura, seguit com no d'un petit partidet de futbol a la gespa, per suar una mica tot lo ingerit.
CROS DE SAUS
Ja que diumenge tocava organitzar, vaig aprofitar per anar amb la Nadeia, dissabte al matí, a Saus, on es feia la 29 edició del cros de aquesta localitat. Tot i el nom, es tracta de una cursa popular organitzada per les festes de aquest poble. Primer una cursa per la mainada, al voltant del poble, i a continuació, la cursa per als grans, amb un recorregut de 6kms. Al finalitzar, també un bon esmorçar, premis per tots els participants, en especial per als més petits, que en van tenir tots, parnil per al primer i primera classificats, i copes per la resta del podi. I com no, copa per la Nadeia, tercera a la classificació femenina.
 Amb en Llorenç, en Dani, i en David de Bici Oci, amb el cartell de la Cursa Baronia de Sas, que es fa  aquest dissabre, dia 17, a les 15h.
 De cap de cursa amb el cotxe.
 En Llorenç i en Dani, ballant sardanes a l'arribada, je,je...

 Un bon tiberi que no falti mai...
Cros de Saus

2 comentarios:

Trapatroles dijo...

Una bona marxa per a la diada del país. ¡felicitats!

tri-famili dijo...

Bona marxa, i bon dinar , tot i que estem molt més baixos de forma que l'any passat,el partidet va ser divertit.
SALUT
AAAAHHH COM ESTA LA NADEIA?