domingo, 17 de octubre de 2010

BADALONA I MOLLERUSSA...

Cap de setmana doble!!!! Dissabte, amb la Nadeia i la Tri Famili (en Dani, la Gemma i la Martina), ens vam desplaçar a la tarda a Badalona, per córrer l'aquatló que s'havia suspes el dia 12 per el mal temps. Va servir per debutar amb els nous colors triatletics, els del Club Natació Banyoles, i pasar una estona amb amics. Prop de 2,5kms de cursa inicials, a tot drap, que el jovent apreta i surtent eixecant pols....
Arribada a boxes, em trec les Nike, agafo el gorro i les ulleres per anar cap al mar, començo a anar-hi... i veig en Dani que torna mentrés recorden per megafonia que no podem nadar amb el dorsal... mer....... el porto posat, retorno al lloc a treureme'l, i a enfrontar els 1.000 metres, amb una aigua freda i moguda, això si, poquet si ho comparem amb la travessa de l'Escala, de la que encara estic marejat (i en Dani també, je,je...). Sortim de l'aigua per afrontar 2kms més de cursa, a un ritme frenetic i arribar a meta. Una més al sac, i ultima prova multidisciplinar de la temporada. Per recuperar, un bon gelat!!!



Amb en Carlos Punsí, en Juan, En Dani, En Diego i la Martina abans del aquatló


 FINISHER'S....

 En plena feina amb els nous colors!!!!

I per diumenge, la Mitja Marató de Mollerussa, que no havia corregut mai, una nova cursa per el curriculum. Amb en Lluis Pages sortim aviat de Girona per dirigir-nos cap a terres de Lleida. Com sempre, recollir els pitralls, el café de rigor, i cap al pavelló a canviar-nos, on trovo a la Estefi, una gran campiona del ultra fons, una makina de devorar kilometres, que corre amb el club organitzador, i fa la mitja tancant la cursa amb els últims. Bona mitja, amb una molt bona organització, i un circuit xuli, per carreteres envoltades de camps i atravessant petits poblets propers a Mollerussa.
Tot i que degut als kilometrres que vaig acumulant a ritmes tranquils falta molta "xispa", ja sabem el que pasa quan ens coloquem un pitrall... gas!!!!! Al final, 1h28'39", no esperava ni creia que iria tant ràpid a 6 dies del debut en ultrafons, peròp ha sigut un gran test de qualitat.
I per el proper el cap de setmana, els 50kms en pista de Terrassa, a córrer amb molt de cap i paciencia, que serà llarg!!!!
 Al costat de la Estefi Climent, que dissabte també correrà als 50km de Terrassa. SORT!!!!
Amb en Lluis Pages

4 comentarios:

tri-famili dijo...

GRAN CAP DE SETMANA, PER CERT JO A L'ESCALA NO EMVAIG MAREJA JAJAJA.
QUE UN BON ESMORZAR AVUI? JAJAJAJA
MOLTA SORT PELS 50 KM EN PISTA.
ET FA FALTA UNA CHICOTA!!!!!!!
SALUT

Ironxevi dijo...

Si, que si no al final em faré mal!!!! je, je....

Anónimo dijo...

ossti tu.... quin curriculum que tens... aixi pla que cors tant aMollerussa, quan sigui gran vull ser com tu.. (je, i soc del 66...). fins divendres, dema en fare 20... i ja baixant fins dijous¡¡¡
petons i km´s
estefi

Ironxevi dijo...

Eyyyy!!! que total et porto 3 mesos!!! i el curriculum que tens tu en ultra... guauuuuuuuu!!!!
Fins divendres.
Petons i kilometres!!!!