miércoles, 28 de mayo de 2008

TOTS AMB EL GIRONA


Tot i que fins ara no havia parlat mai de futbol al blog, avui ho faré. Si, m'agrada veure futbol de tant en tant, soc del Barça, però la veritat, tampoc em treu la son. Però aquest cop és l'equip de la nostra ciutat, el Girona, el que es juga l'ascens a Segona A, la categoria de plata del futbol espanyol, on ja havia militat el club crec que fa més de 40 anys.


I com que és una oportunitat histórica de tornar al futbol d'elit, ja tinc la meva entrada, per diumenge a 2/4 de 8. Crec que és una prova de foc, per veure si realment la ciutat de Girona vol futbol de l'elit... o es conforma amb anar veient l'equip centralista de Catalunya, el Barça, i oblidar-se del Girona. així, que anims, i per un cop, anem tots a Montilivi.


VISCA GIRONA I VISCA EL GIRONA


P.D.: Acavo de llegir que els Lakers d'en Pau s'han posat 3-1 a l'eliminatoria amb els actuals campions, els Spurs, i ara podràn sentenciar la final de la conferencia oest, al proper partir a casa. Només falta que acabin passant també els Celtics de Boston, i tindrem una repitició de les mitiques finals dels anys 80, Lakers-Celtics, comandats per en Magic Jonhson i en Larry Bird. Torna el Showtime

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Fa una parell d'anys anava sovint a veure partidets....... y sin pagar entrada!!!!!! desde la muntanyeta de la universitat es veu bastant bé jajaja

Potser m'hi apunto... aquest cop pagaré l'entrada!!!!!!

L'any del play-off ens va guanyar el Villareal i ja veus on és ara...... per sobre el Barçaaaaaaa

tri-famili dijo...

30 euros, el partit, crec que és podrien fer, preus populars.....
Per aquet preu, tinc unes cubertes PRO3 RACE, o un sopar a fora de casa, o una inscripcio a una triatlo,etc....
UNA PREGUNTA, JA VOL LA CIUTAT DE GIRONA, UN EQUIP A SEGONA, O UN EQUIP A LA ACB??
SOM UNA CIUTAT MOLT I MOLT FREDA, PER TENIR EQUIPS A DALT DE TOT...

Anónimo dijo...

30 Euros??? Doncs ja sé des d'on veuré el partit.......

Del tema Akasvayu millor no en parlem... Molt trist que ara demanin calers a les institucions!!!!! que a la fi son els de tots el ciutadans..... Paro perque aquest tema i aquest club m'encenen!!!!

Ironxevi dijo...

Les entrades a general, adelantades, costen 10 euros. I en quant a la pregunta d'en Dani...pujar a segona A, economicament, no se si interesa gaire a l'ajuntament, amb les remodelacions que s'han de fer al camp, que no oblidem és municipal. Per no dir-te la de cales que necesitaria el club, doncs les fitxes i sous son més altes,i lo que no es pot fer es posar els cales de les arques municipals, que son de tots, doncs nosaltres també podriem reclamar que ens paguin algun IM a l'estranges i pasejar el nom de Girona. No estaria malament?

Lo Búfal dijo...

Si no hi ha algú que foti calers de veritat ja ens podem oblidar d'un GIRONA a l'élit, només hem de mirar enrere i veure on són Sabadell, Lleida, Terrassa i ja veurem el Nastic.
De tota manera, tot i que no sòc de Girona però si català, faria molt de goig veure'l a l'élit.
Salut

robert mayoral dijo...

segur que aquest any ho aconsegueix....per cert Lakers ja classificats per la final!

carless dijo...

Jo tambe hi anir-he, abans de tenir mainada era soci, i desde que tinc seny ( es un dir ), que el meu pare m'havia portat cada diumenge.
Fins fa 6 o 7 anys encara hi anava.
Ara hem fa mandra ( la veritat es que els patits son moooolt avorrits).
Adeu i a pujar ( o potser per acabar com l'Akasvayu.......)

carless dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.