domingo, 11 de mayo de 2008

MITJA DE GIRONA: CANVI DE PERSPECTIVA


LA "PRIMERA DONA" I EL "PRIMER HOME"

Avui he estrenat una nova faceta que sumar a la de corredor, organitzador, colaborador, llebre... la d'acompanyar al cap de cursa en bicicleta. Una nova experiencia que espero repetir en alguna futura edició de la mitja. Entre la Marató d'Empuries la setmana pasada, i la de Perpinyà la propera, lo més practic (i de sentit comú) era descansar aquest diumenge. Com la Marti i en Jordi Agusti (del servei d'Esports de l'Ajuntament), ja havien comentat a l'edició del 2007 la posibilitat d'anar informant dels temps i corredors del grup capdavanter, els hi vaig comentar de fer-ho aquest any. D'aquesta manera, junt a en Jacky, que anava amb el cap de cursa femení, hem estrenat aquesta nova manera de veure la cursa, en primera fila.

GRUP CAPDAVANTER
Així, provist de càmara de fotos (cada cop més habitual a les curses) i d'un movil cedit per la organització, cada 5 kms em posava en contacte per anar pasant les dates en "directe".


GRUP CAPDAVANTER, CAMÍ DEL KM. 18
L'ENRIC FRIGOLA AMB EL COTXET

I com corren els condemnats!!! al principi un grup de 7, al partir del 5é km un grup de 6, del que s'ha quedat en Cortes cap al km.7, i al partir del 9é, un frec a frec entre els 3 restants, fins a un kilometre de l'arribada, en que el Francés ha donat un canvi de ritme i s'ha quedat sol per guanyar.... fins a la descalificació, tant d'ell com del 3r. El motiu: el reglament de la majoria de comunitats autonomes, especifica que si la cursa esta controlada per la comunitat, i no per la federació espanyola, els atletes de fora han de tenir llicencia a la comunitat i no haver sigut internacionals els ultims anys (més o menys és la normativa que hi ha) per optar als premis.

EL GRAN CARLESSSSS


LLUIS PAGES
Total, que molt d'esforç per no tenir ti copa ni premi economic. I un cop arribat amb el primer home, a esperar als companys del club que avui han patejat la nostra estimada Girona, i a fer fotos a mida que arribaven.
MINA DEDISCH

SALVADOR RIERA

I ara, com aquell que no vol la cosa, a entrar en una nova setmana maratoniana, a l'espera de la Marató de Perpinyà el proper diumente (com diu en Sergi, ja no les preparo, sencillament las vaig acumulant...)


DANIEL SOLER I FINA SUCARRATS

7 comentarios:

tri-famili dijo...

Quans km t'han sortit amb bici???
"El sentit comú, va per en Lorenzo ,ja,ja,ja...
SORT, A LA MARATO DE PERPINYA,

robert mayoral dijo...

així doncs, has fet una mena de descans actiu......oi?
i les teves cames no protesten després de tantes maratons????
molta sort a Perpinyà i ja explicaràs!

carless dijo...

Molta foto i poc correr....
Els drets d'imatge els ingreses directamnet al banc o en un taló...
GRACIES per la foto.
DE GRAN VULL SER COM TU

Ironxevi dijo...

Hola Dani,no he mirat els kms, he sortit desde el final de la Crta.Barcelona, a la cantonada del Cassia Costal, perque si no s'em menja tot el grup.
Doncs si Robert, un bon descans actiu, 21km en BTT en 1h7', sempre és anar sumant. De moment les cames van Ok. Tampoc les faig mai a tope, un dia hauré de tornar a preparar una marató en serio, a veure que pasa...
Carless, ja et pasaré el 50% de lo que tregui de les fotos...

Tr3sk dijo...

Cuidadin que fer les mitges així enganxaaaaaaaaaaaaaa!!!si no mira'm a mi que no baixo dels patins!!
Pedazo de foto de mi atleta, merci..quin patiment..pobret!!jajajja

Anónimo dijo...

Xevi realment una nova experiencia i personalment molt bona, l'any vinent podem millorar, per exemple amb comunicació amb radio, jo portava el meu garmin i controlava el temps el ritme i la distancia, que a mi m'ham sortit 21.12 qm, ho vaig calcular des de la sortida.
Si no ens veiem, bona marato a Perpinya, ja ens faras cinc centims.
Jacky

Anónimo dijo...

kyrie 7 shoes
jordans
bape hoodie
golden goose outlet
moncler jacket
kobe 11
supreme hoodie
off white hoodie
pg 1
jordan shoes