lunes, 26 de mayo de 2008

"MARXA NOCTURNA DEL LLEMENA"





Imatge general de la Marxa Nocturna de Sant Martí de llemena
No és que hi hagues cap marxa nocturna a Sant Marti de Llemena, però algun titol se li havia de posar al cap de setmana de l'arrossada, a Sant Marti de Llemena. Per començar, i després de les compres del divendres, per l'arrossada, dissabte a les 17hores ens vam trovar a Sant Gregori, per comprar el pà i pujar cap a Sant Martí. lo primer al arribar, obrir la casa de colonies, engegar la nevera, posar els peus de porc a marinar amb el vi, i a buscar cireres a casa del company d'en Manel.



En Josep, la Puri, en Narcis, en Xicu, la Nadeia i en Manel
En Manel, amb unes arrecades de lo més curioses, amb en Johan


De nou a la casa, voltar i petar la xerrada una mica, preparar les lliteres i els sacs de dormir, i seguidament començar a preparar el foc per fer la carn, a més del forn i la paella per els llagostins i les gambes... que la dieta ha de ser variada. I entre menjar, beure, i estar a fora a la fresca, ens don la una de la matinada, amb alguna copeta de més, que se sol dir, i cap a dormir, en Llorenç, que ja porta 2 hores dormint, en una habitació, en Josep i la Puri a la caravana, i els altres 10 tots en una habitació, esperant l'endemà per sortir, uns a caminar, i els altres a correr una estona, pels voltants de Sant Martí.

Un altra vista general de la Marxa Nocturna de Sant Martí
La cunyada d'en Xicu, al costat d'en Manel, preparant el sufregit per la paella

Però ja cap a la matinada, es comença a sentir al teulat els cops del diluvi que esta caigent, i després d'eixecar-nos a les nou tocades (i fo´rça tocades...) a esmorçar una mica, a pulular per la casa un altra estona (no hi havia manera de sortir, amb lo que anava caigent) i començar a preparar els utensilis per fer la paella i els diferents ingredients.

El sufregit a punt per tirar-hi l'arroç
Cap a la 1, comença a apareixer la gent, ara un, ara altra, i el sufregit que comença a prendre forma, tot esperant l'hora de tirar-hi l'arroç. Al final, ens vam reunir 65 persones, entre socir i familiars del club, per devorar la paella, que com cada any, estava de muerte. Donar desde aqui les GRACIES al germà i a la cunyada d'en Xicu, que com cada any van pujar a dirigir la cuina.



Imatge de l'arrossada

I el tema correr? doncs al tornar a Girona, cap a les 7 de la tarda, com que plovia poquet, vaig aprofitar per anar a correr 40', per no dir que he descansat tot el cap de setmana. Per cert, al final el "B" de Banyoles no el podré fer, doncs aquell diumenge seré a Argelers sur Mer, a un dinar. O sigui, que de moment, algun Sprint i algun Olimpic, tot i que em crida la curiositat, el Irontrail de Riba Roja, 1.900 metres de natació, 90 kms de BTT i 21,1 km de trail, el 13 de juliol, lo que significaria posar-me ja les piles amb la bici (apenes queda un més i mig, tot es veurà)

6 comentarios:

tri-famili dijo...

A part de les pluges, veig que us va anar força bé...
En Lorenzo, que és va torrar????
Una llastima que no puguis fer la B de Banyoles, haura de fer-la en Llorenç per tu!!!

robert mayoral dijo...

bueno doncs ens veiem a Mataró....suposo que amb aquests jalars faras bones reserves per les maratons no???

Anónimo dijo...

Un apat impresionant, ja he vist que va estar de conya. Ja estic de guardia perque tinc a la dona ja cumplida i no puc fer gaire cosa, al far em vaig treure per corre la groga i em vaig posar la del club perque sabia que estaves vigilant...la ribaroja es maca la part corre i btt, eren btt dos voltes a un circuit de 45 pero el tema nadar tela, el aigua freda i moltes alges, aixo va ser al juny..jo la vaig fer quan era completa per relleus.

tri-famili dijo...

hola Xevi, una pregunta, vas al TRI- Argeles????

Ironxevi dijo...

Hola Dani, m'agradaria anar-hi. Si vos acabem de parlar diumenge, o et faig un truc dijous o divendres. Vaig parlar amb ells i podem enviar un mail amb les dates i pagar allà. Per cert, diumenge com vas a Mataró. En Llorenç i jo anem amb el meu cotxe, si has d'anar sol, i cabem 3.

EMI dijo...

hey Xevi!!! ja sóm aquí!! collons tio quina vieguería de cursa, és de lo més recomenble per disfrutar d'organització, paissatge, voluntaris,etc... ja actualitzaré el blogg aquesta setmana amb fotillos y cometaris. merci i sort a les curses.