lunes, 5 de mayo de 2008

MARATÓ EMPURIES: 6 de 6

Foto del grup, abans de la sortida

Una altra edició de la Marató d'Empuries al sac, i van 6 de 6, en aquesta entranyable Marató, amb sortida i arribada a les ruines d'Empuries. Després de la calor que feia dissabte a la tarda a la zona de l'Escala, al anar a recollir els dorsals (i a fer la típica degustació d'anxoves), ens temiem lo pitjor per el dia de la cursa, però al final, tot i que feia caloreta, tampoc va acabar sent tant agobiant com esperavem.

Km.42, arribant a meta
Després de la foto amb els companys de club, tant els de la Marató com els del Terç, cap a la sortida, l'unic inconvenient d'aquesta cursa, en un passeig estret, i on per properes edicions crec que s'hauria de deixar un margé de 5' entre les dues curses. Ja miraré de fer la sugerencia (si per la propera edició de la 1/2 de Girona, no aquesta, he conseguit que canviin el logo gros de l'esquena per un de petit al braç, ara provar-he aquest tema..).

Pablo Torres
Com l'any passat, vaig a fer de llebre de 3h15',i conseguim fer un grup (en ocasions erem fins a 10, el més numeros de tota la marató, segons ens comenten), en el que es trova entre altres la Carme Ballesteros (2ª al final), en Joan Teixidor, en Miguel A. Lozano i en Joan Abuli, de Cassà. Ens bici ens va seguint en Francesc (el Nene) de Cassà.


Jordi Puig
Anem menjant kms, i al tall d'Albons, ens anem creuan amb els companys de Club que venen o van, i ens dirigim de nou cap a Empuries (km.24,5), per enfilar cap a la zona més "pesada" del circuit, en direcció a Sant Pere. El Nene ens ofereix aquarius fred, però la veritat, ja li dic que una cerveseta entraria millor.... Al Km.34, tornant del puja i baixa en direcció al mar, i amb el grup compacte i relativament fresc, decideixo afluixar una mica el meu ritme i els "convido" a que acabin de fer l'ultim esforç ells, per no acabar jo rostit del tot.




Jacky Garcia
En aquest avituallament hi ha en Daniel Herrera, ajudant a donar aigues, i li comento al Nene, que em pasi una mica d'aquarius i que s'en vagui amb el grup, a donar anims, que jo agafo un ritme 10"/15" més lent per acabar en condicions... i sorpresa!!!!!!!! en contes del aquarius em treu una llauna de Estrella que ha anat a buscar a un camping, increible l'alegria que em don. Em beg la mitad i li donc les gracies.

Llorenç Puig
A partir d'aquest punt, agafo el meu ritme (a 4'50") i cap a meta, sobre tot disfrutant i animant a tots i cada un dels participants més endarredirs que vaig creuant, doncs considero que ells si que son grans campions, amb menys condicions que nosaltres i acabant els seus 42,195kms en 4 ó més hores, l'enhorabona a tots. Al final, ja amb les ruines al fons, i en ple passeig vora el mar, veig (més bé diria que els sento, amb el soroll que fan) els companys del club que han fet el Terç, animant a tots els participant que van arribant, i com ha de ser, siguin d'allà on siguin. GRACIES per la vostra rebuda. I a partir d'aqui, ultim gir a la dreta, i 50 metres per la gloria que soposa per tots l'entrada a meta, on repeteixo el ritual, ja sagrat, al rebre la medalla, de donar-li un petó ben fort. I l'alegria al final de trovar els companys del grup, tots arribats entre 3h13 i 3h15', amb l'objectiu complert.

Joan Teixidor
El meu temps final, 3h 17', la 17ª millor marca de les 48 maratons corregudes. I en quant al historial a Empuries, crec que no esta malament: 3h33'03" (2003, l'any que es va correr a ple juny),3h18'42" (2004), 3h47'42" (2005, 8 setmanes després d'operar-me de la herdia inguinal, i amb la marató de Londres per el mig), 3h4' (2006) i 3h 17'44" (2007).

Joan Pons
I ara els resultats dels companys i amics:

10.Pablo Torres 2h52'16"
23.Jordi Puig 2h58'02"
39.Llorenç Puig 3h7'5"
40.Jacky Garcia 3h7'112
75. Xevi Avellana 3h17'
116.Joan Teixidor 3h30'
129. Miguel Angel Lozano 3h34'38" (marca personal)
202. Xavier Bassols 3h54'
251. Joan Pons 4h20'

En Miguel A. lozano i l'afició

6 comentarios:

tri-famili dijo...

Una altra al sac!!!!
Si els del 1/3 vam pasar calor, vosaltres, no vull imaginaro....
El atletisme girona heu fet historia en aquesta marato, FELICITATS A TOTS!!!

Anónimo dijo...

molt bé xevi el comentari de la marató, un 10 per la nostra afició de ATLETISME GIRONA, felicitats a tots..Ah! el meu temps real 3h34´06 hi ha algú que li has agafat el temps final i no el real...

Ironxevi dijo...

Hola Dani, calor? quina calor? je,je... Vist com estava el dissabte a la tarda el temps, crec que vam tenir sort.

Miguel, és que vaig agafar els temps del Diari de Girona....

Tr3sk dijo...

Felicitatssss crack!!!..parlaré amb l'Anton ..no es pot fer el mateix dia que Montmeló!!..grrrr

I la propera quan?? vens al Ironcat??jaajjaja

Anónimo dijo...

Ets un Crakc, fent de llebre, animant i organitzant dinars. Moltes felicitats i espero poder seguir compartint maratons amb tu, tot i que no hi ha manera d'arribar junts i un dia que vull arribar junt amb en Llorenç el cabron fa un canvi de ritme als darrers metres.Ja! Ja! Tot i que en temps real tinc millor temps que ell ja! ja!
una abraçada.
Jacky

robert mayoral dijo...

FELICITATS, en majúscules, no t'en perds ni una tiu!!!!