lunes, 7 de abril de 2008

32 MARATÓ DE PARIS



Course du Petit Dejeuner: Elena, Llorenç, Nadeia, Nacho i Xevi

Bé, al final, després del tortuos viatge de tornada, cam aconseguir arribar (tot i que els de Ryanair encara van arribar més tard...). Anirem per parts, primer el viatge. Per anar, tot perfecte, arribada a Paris a l'hora, i a continuació a recollir els dorsals a l'expo, i per cert, quina Expo, tinc al davant un fotiment de triptics de maratons per tot el mon, que fa mal als ulls només de veurel's, molta animació i molts stands, i passant de llarg el de les botigues i marques (que n'hi havia forces), cap a veure maratons i a fer degustacions: galetes, vi, pà, iogurt, xocolata calenta, barres energetiques, gorres, bolis.... i cap al hotel a deixar les bosses, metro amunt i metro avall. Al vespre un passeig per el Sena amb el Bateau Mouche, i a dormir sense sopar a 2/4 de 1 (sort que vam trovar xocolatines a la maquina del metro). Dissabte al matí, 5 del club vam anar a la Course du Petit Dejeuner, de 5kms, per el centre de Paris, una festa per correr una mica i disfrutar, excepte l'italià i un francés que portaven la bandera del seu pais, que després de xocar entre ells van acabar a cops de pas de la bandera, i al italìa el van haver de treure de la cursa, i es que anava massa estresat.


Sota la tour Eiffel

Després de la dutxa al hotel, cap a Montmartre i la zona del Sagrat Cor, i dinar a una pizzeria a prop dels magatzems Lafayette, tota una colla de 40. I ben dinat, a donar un vol per el Louvre, per veure la Piràmide i la piràmide invertida, per dirigirnos a continuació a la Torre Eiffel, i gaudir de la persecució de un poli en bici darreda d'uns quants venedors ambulants, i avans d'anar a sopar, visita al Arc del Trionf i una mica per els Camps Elisis.

Avans de la sortida i autoretrar davant la tour Eiffel (Km.30)

I diumenge, a les 8h45', la sortida de la Marató. Després de la foto de rigor, ens dirigim als nostres calaixos per esperar, i realment és increible mirar darreda i davant i contemplar 35.000 corredors aplegats, esperant la sortida. El dia va ser perfecte per correr, amb una màxima d'entre 6 i 8º,i amb una organització impecable, i uns voluntaris, a les zones d'avituallament increibles, que no paraven d'animar. En quant a la cursa en si, com vaig dir la intenció era anar amb en Juan Casacuberta, per ajuda'l a acabar la seva 1ª marató, amb la intenció de fer 3h30'. Tot i que va aguantar bé fins al Km. 30, llavors va començar a patir dolor a la cama, però tot i haver de caminar durant els ultims 12 kms, practicament tota l'estona, vam conseguir l'objectiu d'acabar, amb un magnific temps de 4h8'17". Després de lo que va arribar a patir, crec que es mereix que si el veieu, li doneu la més gran felicitació. Felicitar desde aqui a tots els companys que van correr, als que van debutar (en Juan, en Nacho, en Toni, en Carri), als que vam fer marca (felicitats a en Llorenç per les 2h55') i a tots els que van poder acabar i als que no (Mina, amb 23km després de patir fa un mes una neumonia, a la Marta i en Manel, que amb fisures d'estres i trencament de menisc no van poder correr) i als animadors de la zona de la concordia, amb la seva gresca (Xicu, Carme, Manel, Emilia, Esteve, Cianin, Elena, Nadeia i Pau).


FELICITATS, JOHAN, L'ARRIBADA ÉS TEV

I en quant a la tornada... haviem de sortir a les 19h, després a les 20h...., vam embarcar a les 20h20' per sortir a les 20h30'... i després de 1h i 30' al avió, vam sortir cagant llets, perque l'avió es va començar a moure amb la gent passejant per el passadis. Havia començát a caure una mica de neu, les ales les van haver de descongelar, d'aquell aeroport no sortia ni entrava ningú... però els de Ryanair que eren a Beauvais estaven igual. De fet, quan vam arribar a les 12 de la nit a Girona, l'aeroport de Orly estava tancat.

En definitiva, un cap de setmana genial i una més al sac, en van 47.

8 comentarios:

carless dijo...

Molt be xevi. Hem fas una enveja.......
Enhorabona a tots, i llastima lo d'en Joan ( s'ho avia currat molt ).
Unaltra al sac....ens veiem diumenge
Per cert quina distancia te la cursa d'en Parra?
Adeu i a descansar

robert mayoral dijo...

felicitats crack!
espero algun dia poder arribar a la meitat de les maratons que ja dus tu!!!

Anónimo dijo...

Una verdadera llàstima la lesió d'en Joan... aquest any estava finet!!!!

Tu Xevi no et lesiones perquè no les prepares... sino que les acumules jajaja

tri-famili dijo...

TOTS ESTEU FETS UNES PUTES MAQUINES....
FINS TOT EN CASACUBERTA, Fred, per la informacio que dius?
A la cursa de can parra, en Llorenç trencara el crono!!!!

Tr3sk dijo...

Yo tb tenía que estar ahí!!!grr.. x una vez que me invitaban a ir!!Hablaré con París pa que cambien la fecha!!!

Fonte, no se puede estar en misa y repicandoooo!!que li farem!!

Felicitats crackss!!al Joan le faltarón esos donuts!jajaja

Anónimo dijo...

Molt bon reportatge crack!!!

Moltes gràcies per la teva ajuda i el teu suport.

Felicitats a tota l´expedició Paris `08!!!

Carri i Eva

Lo Búfal dijo...

Enhorabona a tots, sou uns campions. Per l any que ve la tinc molt present. Aquest any ja estem inscrits per VENEZIA, de la qual ja he vist la teva aventura, em va molt be com guia, no he sabut veure l hotel on us vareu allotjar, em pots donar dades?
Ja tinc el vol d anada, (BCN/VENICE), a l Estiu contractare el de tornada. Amb l hotel tinc mes dubtes.
Torno a dir vos, sou uns campions.
Salut!

Ironxevi dijo...

Hola Bufal, ja he vist el teu missatge, t'he contestat al foro de Corredors.cat.

Si tens alguna qüestió, cap problema, digo i mirare'm de solucionar-ho