domingo, 27 de abril de 2008

23 MARXA DE BESCANÓ

Amb uns quants dels companys del club, avans de l'inici de la marxa

Doncs avui ha tocat anar al poble on viu la meva filla, Bescanó, a escasos 6 kms de Girona, a fer una marxa d'aquestes casolanes, duretes, i que al final et tracten super bé. Després del petit fiasco que van tenir l'any passat, al coincidir amb altres proves, aquest any la participació els hi ha tornat a pujar, i ens hem reunit un bon grapat de corredors i caminadors, entre els que hi havia una bona representació del Atletisme Girona.

Hi havia 2 opcions, el circuit de 8,5kms i el de 15... que era la idea inicial. Total, sortim amb en Daniel, i ens comencem a trovar uns subidons i unes baixades, que ni el Dragon Khan. Perque us feu una idea, el 2n km. el passem en més de 14 minuts... i comencan a rumiar quin circuit fem, i així anem fent fins passat el 4, on trovem l'avituallament i una petita sorpresa. Després de preguntar-nos quin circuit farem, i tenir els nostres dubtes... ens diuen que a la llarga no hi ha cap més avituallament, i la decisió està clara. Un tall més de bosc, un tram d'enllaç curt d'asfalt, i un altra tall de puja i baixa per arribar a Bescanó, amb un temps de 48' per els 8,5 kms de recorregut. No està malament.

Això sí, al acabar un bon esmorçar, on hi havia taules plenes d'amanides, pà amb butifarra, cola, aigua, vi, café... un esmorçar complet. I al final apareix la meva filla, diguen que ens volia portar un xuxu de xocolata, però que no ho ha fet, i per no quedar amb ganes, cap a la pastisseria a buscar els xuxus de xocolata.




I aquesta propera setmana, toca MARATÓ, una nova edició de l'Escala - Empuries, que ja estem esperant tots amb ganes, en la que ens trovarem un bon grapat de companys del club, i en la que es tornarà a enganxar a la Marató, després d'uns quants anys, en Xevi Bassols (i segur que no serà l'ultima que tornarà a fer).

Per cert, per als amants dels entrenaments i les estadístiques, dir que aquesta ha sigut la 1ª setmana del any en que he fet més kms en bici que a peu (86,7 en bici per 46 a peu), i que els acumulats fins avui, desde el dia 1 de gener, son: 30.700m de natació, 711 kms en bici i 917 kms a peu. Però us prometo que després de la Marató de Perpinyà (18- maig), si tinc ganes em poso les pilaes de cares al "B" de Banyoles.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

hola Xevi, soc un fan de les estadistiques:
Si fas la b de Banyoles i surts del aigua abans que jo, em tallo les venes....
711 Km amb bici des de el 1 de gener??? si jo ja els faig, només quan vaig a buscar el pà,( del més de gener fins al març)
ja m'havien dit que nomes vius del córrer.....

Anónimo dijo...

Hola, Xevi em dic Albert,es broma!!!

Ironxevi dijo...

Albert, tampoc cal que et tallis les venes.. em comvides a una cervesa i tots contentssss

tri-famili dijo...

Hola Capo, ja veig que té vas preperant per la gran cita de diumenge, per tu 6 de 6!!!! NO PARES.
No hi ha diumenge que no posis fotos de les marxes amb menjar!!
hola Albert, jo si que em tallo les venes si surt abans que jo, ja,ja,ja, esta una mica lluny la fleca que vas a buscar el pà??

Ironxevi dijo...

Doncs si,seràn 6 de 6 a l'Escala. T'en recordes del primer any, el 2003, al juny i amb la calor que feia? i a sobre el teu cosí casi que ens atrapa... després de retallar 10 kms.
Suposo que deus pujar a fer el 1/3 de Marató?
I que no, que no us talleu les venes, em pagueu les cervesetes i tots amics...

tri-famili dijo...

Si recordo molt bé, el 8 de juny 03, per la calor, peró sobretot el meu cosinet!!
si el diumenge faré el 1/3 de marato, peró abans,(dissabte) la marxa popular de San Fernando!!!
La birra ja la pago jo!!!

robert mayoral dijo...

tio, t'estàs aficionant a les curses amb bons avituallaments, vull un calendari d'aquestes però ja!!!
quina enveja aquestes brases!!!