domingo, 13 de abril de 2008

11 CURSA 10KM ESPORTS PARRA


Després de la Paris, arribava una de les clàsiques de Girona, els 10kms d'Esports Parra, amb una participació que aquest any s'ha disparat, de ser entre 700 i 800, s'ha superat el limit de 1.000 corredors, i s'ha arribat a prop dels 1.200, a més de la cursa infantil. I més que una crónica de la cursa, farem un petit repas de coses que s'han donat aquest matí.
I començare per fer un agraiment en nom del ATLETISME GIRONA, al ex-president i actual vice president, en XICU ESPIGULÉ, per la seva feina fosca, però sempre efectiva, a les curses gironines, buscant, trucant i coordinan les destinacions dels voluntaris, una feina gens facil, i que li fa perdre més temps i paciencia del que molts son capaços de veure i reconeixer, i aquesta FELICITACIÓ la faig extensible al seu 2n d'abord a l'hora de distribuir el material als voluntaris, l'home "en l'ombra", en MANEL PERALTA. GRACIES A TOTS 2.


Aqui teniu en Manel i en Xicu, en plena feina avans de començar la cursa.
I ara una altra bona noticia, la mascota que en el seu moment ens va fer la recordada PEPI, ha reaparegut, aquesta setmana l'ha trobada la Remei, en un armari de casa la Pepi, una bona noticia. Aqui la teniu, doncs molts dels socis més recents no l'havia vist mai, a partir d'ara segur que la veureu més sovint.



I aquesta setmana un convidat especial al blog, el RASPA, un company de Barcelona que ha vingut a pasar el cap de setmana a Girona amb en Sergi, i a correr una de les nostres curses. Espero que t'hagui agradat tant la ciutat com la cursa, i que repeteixis la experiencia. EVA, aquesta setmana no tens tu la foto dels "teus"....

Amb en Raspa i en Sergi, avans de la cursa.


I en quant a la cursa, tinguen en conte les pesades que portava les cames, més que content, amb un temps final de 39'42", he quedat més que satisfet. Ademes, aquesta, sumant totes les curses i disciplines, era la que feia un altra número rodó, la 650, ara a pensar en la 700.... A la sortida, molts companys, tant del Atletisme com del Triatló, que han pogut gaudir d'un bon dia per correr.

FINALMENT, AGRAIR A TOTS ELS COMPANYS DEL CLUB QUE HAN VINGUT A FER DE VOLUNTARIS, DONCS SENSE ELLS LA CURSA (AQUESTA I ALTRES), NO SERIA POSIBLE.


Amb en Jacky, l'Emili, l'Eva i en Carri amb la mainada, l'Andrea i la mainada, en Xicu, i en Josep Saguer al podi després de la entrega de premis. Per cert, hem quedat 2ns tant en homes com en dones, a més d'uns quants podis individuals.


Uns quants companys del club, esperant el moment de començar amb tot l'ajetreo de gent, amunt i avall.

7 comentarios:

tri-famili dijo...

h'estat molt bé la cursa "organitzacio", peró no tinc collons a trobar les clacificacions per internet,JODER,
m'estic Posant de "LA MALA LLET"
CADA DIA VAS MÉS RAPIP A PUBLICAR!!!!!!!!!!!

robert mayoral dijo...

felicitats per aquesta quantitat de curses que portes, per ser després de la marató deu n'hi do quin tiempazo!!

carless dijo...

Lo d'en Xicu & companyia tens tota la rao del mon......
Igualment a gent com tu ( donant dorsals, corrent , possant aigua al cabar la cursa, nomes et faltava donar massatges....( nomes a les noies)).
Gracies

Tr3sk dijo...

Per un finde, te los cedo!!Eso sí són de vueltaaaaaaaaaaa!!!
Necessitava desconectar una mica..xo el finde que ve més i millor!!

Anónimo dijo...

Dani, jo tampoc he trobat les classificacions..... estaven penjades al acabar la cursa pero per internet tampoc les he vist.

Si en Xevi diu que hem quedat segons..... ens ho creurem jajaja.

Les maduixes estaven bonísimes!!!! si les haguessim ruixat amb moscatell......la hostia jaja

Anónimo dijo...

Xevi, vull agrair-te la teva dedicació al club i al mon de l'atletisme, he tingut la sort de coneixer un tio collonut, per molts anys podem anar rodant.
La cursa esta molt ben organitzada i estic content d'haver col.laborat a quedar segons com ha club en la categoria femenina, ja que a la masculina hi ha molts craks me passat de bando Ja! Ja!
Una abraçada
Jacky

mcshathe dijo...

web link here are the findings like it replica designer bags click reference dolabuy.ru