lunes, 1 de octubre de 2007

I MARATÓ EXPO ZARAGOZA

Una altra al sac. Anem per parts, dissabte vam anar a buscar els dorsals i la bossa del corredor al Corte Ingles (el que paga mana), i logicament al ser en un centre comercial l'unica fira que hi havia per el tema de competencia, era Adidas, que expsava algun model i material i et feien el control de la petjada, i Nike que també deixaven provar un model. La bossa del corredor bé, amb una samarreta tecnica de maniga llarga, i diversos ragals dels patrocinadors (Gorra, desodorant, pasta de dents, bido termic, tovallola de gimnàs, joc de cartes, bossa de gimnàs, etc..).

Passem a la marató, a nivell organitzatiu bé, amb tots els carrers ben controlats per la policia municipal (per cert, el nivell de les noies policies, no de 10 sino de 20 sobre 10...), i per els numerosos voluntaris de la Expo 2008. La sortida es va fer bé, llastima de compartir-la amb els 10km perque et trenquen tots els plans, sobretot si divises gent coneguda del club.El public de Saragossa, al hora d'animar, practicament un cero patatero, la primera mitja, amb en Llorenç, anavem aplaudint nosaltres per que animessin. Els voluntaris, com hem dir, perfectes, aquests si que aplaudien i animaven, moltes gracies, i el recorregut facil, facil, no ho era. a partir del 36 fins al 41 anava picant sempre cap a dalt. En quant a la temperatura, la primera mitja la vam fer amb boira i molta humitat, mentrés a la segona va lluir el sol. El temps final, per no variar, al voltant de les 3h15', en aquest cas 3h16'52", i lloc 160 de 1033. Per cert, l'arribada, ja per norma amb l'Estelada, ens vam haver de sentit de tot, tant en Llorenç com jo, això no ens havia passat ni a Madrid. Els temps de la gent del club van ser:

Jordi Puig 2h 51'35" (lloc 31)

Llorenç Puig 3h3'47" (98)

Xevi Avellana 3h16'52" (160)

David Font 3h32'23" (326)

Toni Barea 4h16'06" (811)

Llorenç, Xevi, Jordi i David, un cop acavada la Marató.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Sort que ha Zaragoza no hi ha platja.....amb aquestes pintes qualsevol es creu que veniu de fer una marato!!!!!! jeje.
Moltes felicitats a tots. Aquestes alçades de PRETEMPORADA i amb els temps que heu fet que tremoli en Gebre !!!!!

Kevin "lotioplanxa" dijo...

I jo que pensava que treuries una foto amb l'estelada, o és que us la van prendre?

Patètic, que a sobre que us desplaceu de fora per còrrer la seva prova, encara et rebin així per entrar amb una bandera.

A l'Ironcat algú va entrar, no recordo si amb una bandera espanyola o amb el toro osborne, i evidentment ningú va dir res. Gràcies que vinguin!

Ironxevi dijo...

Hola Kevin per cert qui ets?. La foto amb la estalada no pateixes que ja sortirà. La gent del club m'en va fer a 300m de l'arribada,i deseguida que me la pasin la penjare. Al mig IM de suissa, vam coneixer un noi de Salamanca, i en acabar ens vam fer una foto amb les 2 banderes, sense cap problema i tant amics (això si, el vaig guanyar,je,je...)

robert mayoral dijo...

felicitats crack!!
com tu dius una altra més al sac...per l'any vinent amb l'excusa de visitar l'Expo, suposo que m'hi deixaré caure...per cert ja té data pel 2008?