jueves, 13 de septiembre de 2007

TRIATLÓ SPRINT DE SANTANDER 9-9-07






Diumenge pasat, aprofitant també l'estada a terres cantabres, vaig correr el 18 triatlo ciutat de Santander, amb unes distàncies de 750m nadant, 22,7km de bici i 4,5km a peu.



La natació va transcorrer a les platges del Sardinero, amb neopré i un aigua freda per lo que estem acostumant al mediterrani, després de la transició fins a la T1, feiem un enllaç de 1km fins darrera el camp de futbol del Sardinero, on juga el Racing, per agafar la autovia S-20, on es feien 4 voltes a un circuit delimitat per 2 rodones,amb dos carrils de pujada i dos de baixada, separats per arbres i sense cotxes. Total, una pasada de circuit, i després de començar amb un grup de 6 unitats, vam anar arreplegant gent per davant i per darrera, i apartir de la 2na volta vam rodar en un pelotó de uns 40 triatletes. Després del enllaç fins a boxes, sortida ràpida a peu a un circuit de 3 voltes, al passeig del Sardinero, totalment plà, i on vaig poder polir-me a tota la gent que rodava al grup.



els guanyadors van ser 2 ilustres, Felix Javier Nartinez Rubio (guanyador 5 cops a Embrun) i Virginia Verasategui (guanyadora 2 cops a Lanzarote), que va entrar en la posició 11 de la general.





Arribant a boxes després de la natació, amb bona companyia.

A tot tren, matxacant als triatletes del cantabric...

Linea de meta, misió complerta, i una experiencia més al sac

1 comentario:

robert mayoral dijo...

felicitats per aquest nou triatló acabat, nou i diferent, un més per a l'album!!!!