domingo, 22 de julio de 2007

TRIATLÓ BARCELONA. I VAN 99...


Bé, ja en tenim un altra al sac, i van 99 triatlons, aviat seré centenari. Molt ambient avui a BCN, amb 800 triatletes. La natació fins la 1ª boia, amb 400 triatletes per maniga, dura, amb moltes patacades, i a partir d'aqui més tranquila fins la T1. la bici ràpida, com correspon a un circuit practicament pla, i amb algun ensurt degut al alt nombre de tri's en acció, i el circuit a peu, de 2 voltes planeres super ràpides. al final bona actuació de tot l'equip, amb en Sergi, en Juan, en Llorenç, l'Alvaro i en Xevi: no ens hem ofegat, no hem caigut en bici i hem acabat, que més volem. A la foto, tenim en Juan, en Xevi i en Llorenç avans de la sortida ( quan tingui la foto de l'Eva, tu també sortiras Sergi

3 comentarios:

Tr3sk dijo...

Mensaje recibidooo!!!..La foto más valiosa del Tri Bcn, ya está en tus manos..más que na, xq es la única que puede hacer!!
Prometo haceros un book en el próximo!!

B3sitos

PD: Yo como el speaker , me solidarizo con el idiomaaaa!!..ya sabes estos "xaves" como somos!!

robert mayoral dijo...

felicitats, bona cursa....
pensar que porto molts menys anys que tu en aquest mon i jo ja porto molts més de 100 TRIs.....aviat faré una recopilació de tots...cuántes experiències viscudes, eh? i moltes conjuntes!!
apa, a per el 100!!

Tr3sk dijo...

Próximo acontecimiento "B BANYOLES"?..pues allí estaremos..animando como la que más!!os hará faltaaaaaaa!!..con lo bien parido que podría ser...y somos 4 animando y el apuntador!QUÉ PENITAAAAAAAA!!
NO DEJEIS DE ENTRENAR ESTE VERANITO QUE OS VIGILOOO, EH!!