sábado, 27 de mayo de 2023

TRIATLÓ SANT FELIU DE GUÍXOLS 2023

Dissabte 20 es va disputar el Triatló de Sant Feliu de Guíxols, un dels més antics que es fan a Catalunya i a l'Estat Espanyol, i gairebé amb tota certesa el més antic en distància Sprunt. Arribava a la seva edició número 33, i quan es va començar a celebrar, només se'n feien dels que ara anomenem distància olímpica, tot i que que segurament per tema espai, circuits, aquí ja es van decidir per aquesta distància més curta, molt comuna avui en dia.
Al menú com sempre els 750 metres de natació, el circuit de 16,6km de ciclisme a la carretera de Tossa de Mar, amb les seves pujades i baixades i ple de revolts,  i per finalitzar 2 voltes corrent per completar els 5km de cursa a peu, en el circuit que es va canviar fa un parell d'anys, amb la forta pujada al principi de cada volta.
Tot i que el dia amenaçava amb pluja, finalment el temps ens va respectar i es va poder disputar la prova sencera. Cal dir que algun any el ciclisme no s'ha pogut realitzar, sobretot per la pluja i el perill que comporta.
Propera parada, aquest dilluns en un Triatló que ja havia corregut un parell de cops, el d'Argeles Sur Mer, a França, aprofitant que allà es festa.