viernes, 19 de mayo de 2023

TRIATLÓ GRAVEL OLIMPIC PDA

 


El cap de setmana del 13 i 14 de maig es celebrava a Platja D'Aro el Tradeinn140.6 triathlon, una prova que després de 2 primeres edicions amb la distància Ironman en carretera, aquest any es convertia en un cap de setmana triatlètic.

El dissabte 13 hi havia el distància full i el half en carretera, i el diumenge 14 es celebraven els primers Campionats d'Espanya de Triatló Gravel, en distància olímpica i Half. Eren també els primers campionats nacionals que es fan a nivell d'Europa. Esperem que aquesta modalitat arribi per quedar-se, i es comencin a celebrar més proves d'aquess tipus.

Per part meva, disputava el triatló Gravel en distància olímpica, amb 1.500 metres de natació, 36km de Gravel i 9,5km de cursa a peu pel carril bici. Molt bona natació, amb els mateixos temps en que nadava fa 20 anys. Bon circuit de gravel, amb trams rodadors, i una pujada forta d'uns 5km, primer amb un tram d'asfalt per la carretera de  Romanyà, un primer tram de terra amb uns quants "repetxons" amb sorra, on la roda relliscava i per moments posava peu a terra per avançar 100metres abans de tornar a pujar, i prop de 3km per pista on es pujava be, sempre tirant de cames. 

Baixada amb trams d'asfalt i de camins, alguns amb pedres on havies de vigilar, i últims 2km ja a Platja d'Aro. A continuació 9,5km en un circuit d'anada i tornada, planer, pel carril bici. 

La veritat és que amb ganes de repetir proves d'aquests tipus, amb la gravel. En quant a l'organització, molt bona, amb un avituallament final de fideuà, pizza, embotit, donuts, cervesa....

També el divendres es feien 2 sortides a nadar a mar, de la mà de la gent de Sailfish, per tastat l'aigua del mar.
















No hay comentarios: