lunes, 13 de diciembre de 2021

HONOLULU MERRIE MILE & START TO PARK 10K VIRTUAL



Per sort, cada cop tenim més curses presencials,, i esperem que a  poc a poc aquesta sigui ja la normalitat, però encara queden algunes de virtuals... entre elles les de Honolulu d'aquest desembre. I ja sabeu que Hawaii és especial... així que no em vaig resistir a inscriure'm a tot el pack: Milla, 10k i Marató de Honolulu, que si bé en principi no s'havien de realitzar presencialment, finalment aquest cap de setmana del 11 i 12 de desembre s'han pogut realitzar.
Primer em va tocar el torn de la Milla, després d'uns km d'escalfament, 1,609k a ritme per finalitzar en amb un temps de 7:04, lluny dels 5:15 de fa 30 anys... però que més dóna, lo important es ser-hi després de tants anys corrent, i el temps encara esta força bé.
2 dies després corria els 10k. Primers 2/3km per entrar en calor, i després, de menys a més, anar augmentant el ritme per intentar estar al voltant dels 50'. Finalemnt 48'9" i objectiu aconseguit.
Ara queda la marató, que coincidirà amb la 15 Marató per la Marató de TV3 que farem aquest proper 19 de desembre.... com he dit, Hawaii és Hawaii i em feia gracia tenir les seves medalles i samarretes de record, que si és com la edició del 2020 (serà l'única marató virtual que repetiré) arribaran el proper gener.
Bona setmana a totes i tots!!!