martes, 28 de diciembre de 2021

15 Marató per la Marató de TV3 2021

 

Després de la edició de l'any 2020 en format virtual, aquest 2021 arribava de nou en presencialment la Marató per La Marató de TV3, que arribava a la seva 15 edició. La idea que vaig gestar fa anys i que va sortir endavant en la seva primera edició l'any 2007, segueix sent un esdeveniment que molts esperem cada any, coincidint amb el programa la Marató de TV3, que en aquesta edició estava dedicada a la Salut Mental.

Moltes cares conegudes del córrer gironí, i durant tot el matí, en un format on a més dels que acabem fent la marató sencera, tothom i te cabuda donant les voltes que es volen al circuit de poc més  de 1.100metres, caminant o corrent i sobretot sumant km per una bona causa.

El dorsal, com sempre solidari al 100% s'obtenia després de fer el donatiu a l'urna instal·lada per La Marató de TV3, i un any més teníem amb nosaltres als Bombers, que com sempre s'anaven rellevant, per parelles, a cada volta, corrent amb tot l'equip de intervenció i respirant oxigen de la bombolla directament. 

Abans de començar les 37 voltes, un emotiu minut de silenci en record del nostre anyorat Toni Barea, mort durant aquest any, i que a cada edició venia a fer la Marató amb nosaltres.

Al final, vam ser una bona colla els que completavem la Marató sencera, una dotzena de maratonians que feiem els 42,2km en un temps final de 4h8', el menys important en un dia així, i completant la meva 132 marató.

El més important de tot, els 3.057,97 euros recollits per una bona causa, que fa que la quantitat recollida al llarg de 15 edicions sigui 39.493,62 euros)...

Ara per finalitzar l'any només queda la Sant Silvestre de Cadaqués, que finalment aquest any podré fer després de molts anys al peu del canyó amb la organització de la de Girona.

Bona setmana a totes i tots.. i Feliç 2022!!!!!








1 comentario:

ramonet dijo...

Tant de bo juntar esport i solidaritat. i sobretot, vore que torna un poquet la normalitat.Felicitats!