miércoles, 22 de septiembre de 2021

HAT TRICK: BOSTON HALF VIRTUAL, TRIATLÓ TOSSA DE MAR I TRAVESSIA DE L'ESTANY

 









Cap de setmana intens amb 3 proves al calendari... la primera de totes la Mitja Marató Virtual de Boston, que aquest any no es disputava de forma presencial degut a la pandèmia. La intenció, tenint en compte el que esperava durant el cap de setmana, era buscar baixar de les 2 hores sense forçar molt la maquinària. En un dia que començava amb pluja, arrencava a córrer buscant un ritme fàcil sense forçar. Amb estones de pluja fina, finalitzava el primer objectiu del cap de setmana amb un temps de 1h54', que servia també com a un bon entreno per les 2 properes maratons virtuals.

Dissabte a les 15h tocava el Triatló Sprint de Tossa de Mar. Amb ganes de triatló després d'haver fet l'últim a Sant Feliu de Guíxols, em tirava a l'aigua per fer els 670m de natació que marcava finalment el Garmin, sense neoprè al valorar que no valia la pena per una natació curta. Avisats d'alguna medusa que rondava per allà, això si, de les que no piquen, lo pitjor no eren elles (en vaig veure 3 ó 4) sinó la gran quantitat de brutícia que hi havia al mar... això si que feia "fastic" de veritat. A punt de sortir de l'aigua, veia el submarinista amb el focus encès sota el mar i saludava per la foto.. que al final serien imatges del vídeo oficial, on surto saludant a la afició i he pogut extreure la foto xula que hi ha més avall en aquesta entrada.
El ciclisme, a la carretera de pujades i baixades que porta cap a Sant Feliu de Guíxols, vaig fer el que es podia.. Realment falta molta bici a les cames, i de cares a l'any 2022, amb la inscripció pel Triatló de l'Alpe d'Huez feta, tocarà treballar de nou aquesta modalitat.. però en fi, es va fer que era l'important. 
I per finalitzat 4,6km de cursa  peu, practicament planers, on vaig apretar tot el que viag poder per tornar a remontar posicions i acabar, com sempre, content per l'esforç realitzat.
Diumenge al matí arribava el punt final del Hat Trick.. la 77a Travessia a l'Estany de Banyoles. Com l'any anterior a la No Travessia que es va fer pels socis del club, ja tenia decidir fer-la amb en Xevi Estartús des de l'inici, anant a acabar-la. Bona matinal amb una temperatura agradable, tant a l'exterior com a l'aigua, i sortides separades entre tots els participants per no evitar les aglomeracions. Al final 55' per creuar l'Estany i amb ganes de seguir sumant...
Aquesta setmana toca la Volta a l'Estany per la Esclerosis Multiple, i per les 2 següents setmanes les maratons virtuals de Londres (3 d'octubre) i la de Boston una setmana després..
Bona setmana a totes i tots!! Salut i km



























1 comentario:

ramonet dijo...

Quina passada de finde,tres proves en 36 hores, estás en forma!