jueves, 7 de octubre de 2021

LONDON VIRTUAL MARATHON 2021


Londres 2005- Londres 2021....la primera va ser presencial, un viatge i una marató per no oblidar, i qui ens havia de dir que uns quants anys més tard repetiria aquesta marató.. en format virtual gràcies ( per dir-ho d'alguna forma) a la pandèmia. És el que ens ha portat tots aquests mesos la situació en la qual vivim.
Però com sempre dic, adaptar-se o morir!!! S'ha de dir que aquest cop també es celebrava de nou la edició presencial, amb uns 40.000 participants i conjuntament a tot el món la edició virtual, amb un número de participants similars. Les inscripcions es van obrir al febrer/març, i veient com estava tot en aquell moment m'hi vaig apuntar.
A diferència d'altres maratons virtuals, aquesta l'havíem de córrer coincidint amb la real, el dia 3 d'octubre, si o si.. i aprofitant que en condicions normals s'hagués disputat la Cursa de la Dona, i que hi havia el recorregut virtual d'aquest any, corria a Girona on trobaria gent fent aquest circuit.
A les 6:30 començava a córrer amb l'Emili Carrasco, amb qui faria els primers 10,5km, en una volta per Pont Major i Sarrià. Una hora més tard s'afegia un clàssic de les meves maratons virtuals, en Jordi Castañer, que acabaria corrent 20km.
A les 8:30, a més d'en Jordi, s'hi afegien la Irene Massanellas i en Xevi Estartús, que també han estat en la majoria de les maratons fetes durant aquests mesos. Ells 2 aguantarien fins el final, fent la segona mitja marató completa. Un gran entreno per tots 2. Ara ja corriem per la zona de la Devesa i Domeny, sobre el recorregut de la Cursa de la Dona virtual, on ja hi havia moltes (i molts) participants corrent o caminant. 
En  un dels pasos per l'inici de la volta trobavem el grup de l'Atletisme Girona amb en Xicu, disposats a fer la volta caminant, i en Pere Albertí se'ns afegia durant una volta de 5km corrent.
Els últims km se'ns afegia la Lídia, que aquest cop al córrer en diumenge podia venir a acompanyar-me. Al final un temps de 4h9'32" per la marató número 130. Dir també que a més del meu GPS, aquest cop tenia la aplicació de la mateixa marató que em comptava els km i el temps, fent que només finalitzar ja pogués tenir la medalla de forma virtual, així com el diploma i fer una foto que quedava en el marc oficial de la aplicació de la marató.
I sense gaire temps per descansar, 6 dies després, toca córrer una altra marató, una altra de les denominades Majors, en aquest cas la Boston Virtual Marathon, el dissabte dia 9. La prova finalment també es celebrarà de forma presencial el dilluns dia 11. Aquesta si que és d'aquelles que un dia m'agradaria fer de forma presencial, per alguna cosa és la més antiga del món...
Tot això, pensant en un objectiu que ha sortit de cop per final de mes, el diumenge 31 d'octubre... però això ja és una altra historia.
Bona setmana a totes i tots!!!