sábado, 30 de enero de 2021

Xispa entre maratons.... Dubai 10km i Austràlia 5km

 




Entre les maratons de Bahamas i la de Kyoto (aquesta setmana penjaré la crónica) tocava posar una mica de ritme a les cames...per no acostumar-les a anar només a ritme maratonià.  Primer van ser els 10km virtuals de Dubai, amb la idea d'aproximar-me als 50', sortia a bon ritme i a mida que anava sumant km m'anava trobant més be... al final aconseguia baixar del temps esperat fins els 48'42'
I coincidint amb el dia del meu aniversari, tocava córrer aquest cop a "Austràlia" una cursa de 5km. Amb es Hoka Carbon X als peus, primer corria 2km per entrar en calor, per a continuació, ja amb el cronometre a "0", intentar donar canya als 5km.. al final un bon temps de 23'38". 
Haig de dir que sigui psicologic una mica, i per altra part que les sabatilles amb placa de carbó realment et donen un plus més, dona gust córrer amb elles i explimir-les. 
Després de la marató de les Bahamas de fa 2 setmanes, avui dissabte ha tocat córrer la de Kyoto, però aquesta és una altra història que us explicaré la propera setmana!
Salut i km







No hay comentarios: