domingo, 24 de enero de 2021

BAHAMAS MARATHON VIRTUAL 2021

 

Arranquem l'any com practicament com es va acabar l'anterior.. amb una nova marató virtual pel món, en aquest cas a les Bahamas, on s'havia de disputar aquest gener la seva marató, ajornada degut al Covid. 

No estaria malament poder anar algun dia a aquestes illes a córrer la seva marató, ho deixarem com un tema pendent, però de moment he pogut córrer la seva versió virtual. Aquest cop a Banyoles, començant a córrer prop de les 8h, amb una temperatura molt agradable. 

2 primeres voltes de 10.5km, passant cada cop a prop del Club Natació Banyoles on tenia aparcat el cotxe amb l'avituallament. La tercera volta una mica més curta, per anar a trobar a la Lídia que m'acompanyaria uns km, concretament del 27 al 34, trencant així la monotonia de córrer tot sol. 

Un cop en els últims km, de nou sol, acabava de córrer per la zona de l'Estany per finalitzar davant el club. Bon ritme durant tota la marató, voltant sempre un temps final per les 4hores, que segurament aquest cop hagués rebaixat... però una marató és una marató, i al km 40 davant l'avís de la cama dereta, a la zona dels isquiotibials, que em deia a crits que es podia enrampar, em feia caminar una estona per evitar-ho i poder arribar bé al final amb un bon temps de 4h3'36" per la marató número 122.

Ara a esperar la propera, la de Kyoto!!!

Salut per totes i tots!!














No hay comentarios: