martes, 14 de noviembre de 2023

ARRIAREM CURSA SOLIDÀRIA PEL SARCOMA D'EWING

 


Quan el càncer colpeja sempre és dur, però quan ho fa en gent jove, encara ho és més, sobretot pel seu entorn més proper. Aquest diumenge es va celebrar a Melianta una cursa- marxa molt especial, per recaptar fons per la investigació del Sarcoma d'Ewing, un càncer que afecte a gent jove, i que ara fa un any es va emportar en Marc Riera i Castellà amb només 20 anys. En Marc, fill de Melianta, li agradava anar pel Pla de Martís amb la cadira de rodes i el gos de la família. La seva il·lusió era que es fes una cursa o marxa per recapatar fons, i així ho van fer els seus pares i germana.
Amb el dibuix al cartell i samarreta d'en Marc amb els braços estesos sobre la seva cadira i el gos al costat, es van posar a organitzar fa uns mesos aquesta prova.
I per un poble de 1.400 habitants, aconseguir reunir més de 2.400 participants, ha estat tot un èxit, gràcies a l'empenta de la família, amics, coneguts, tots els habitants de poble que han donat el seu suport incondicional, i a les institucions. 
Amb 2 recorreguts de 5 i 9km pels sempre magnífics camins i vistes del Pla de Martís. el de menys era anar més o menys ràpid, caminar o córrer.. el que importava era donar el suport de tothom i rendir un merescut homenatge a en Marc i la família.
Una gran matinal corrent amb la gent del club i molts coneguts, amb una organització de 10 en tots els aspectes. Voluntaris de tots els àmbits a tot el circuit, gran avituallament al km3 ple de xocolata Torras, botifarra al finalitzar. Servei de bar totalment solidari... una gran festa de la solidaritat.
Dir també que amb la col·laboració de participants, empreses, guardioles dipositades en comerços.... s'han recaptat més de 80.000 euros per la investigació.
Esperem poder repetir i seguir recolzant tant a la família com a la investigació del Sarcoma de Ewing, i que un dia aquesta malaltia sigui part del passat. 
Bona setmana a totes i tots!!!






No hay comentarios: