viernes, 27 de octubre de 2023

RYZON TRAIL RUN WARM UP

 

No sempre cal que anar a una competició per compartir una bona sortida... i si a sobre aquest entrenament és pel Pati de la Girona, és a dir, per la Vall de Sant Daniel i compatint km amb un dels millors triatletes de la història, en Jan Frodeno, no cal quedar-se a casa.
Coincidint amb el cap de setmana en que es celebra el Sgrail, el triatló que uneix nadant, pedalant amb la gravel i corrent amb pas per Sant Miquel, Cadàques amb Girona, i organitzat per en Jan i la gent de Klassmark, es feia el Trail Run Warm Up. Una sortideta el divendres a les 10h, aquest any molt multitudinària, sobretot amb molta presència de triatletes extrangers. 
Llàstima que un any més coincidia la prova amb les festes de Banyoles i la festa del Club Natació, amb Travessia de Sant Matirià i fotos de les seccions. A veure si el proper any hi ha sort i no coincideixen les dates...
Una sortida des de la Comuna, per la zona de Sant Daniel, Montjiuic i el seu castell, per finalitzar de nou a La Comuna després de 7km de diversió, i corrent en algun moment al costat d'en Frodeno.
A l'arribar teniem cafè, cervesa sense alcohol i amb proteines per recuperar, i coca. Una bona matinal compartida amb molta gent!!!



No hay comentarios: