martes, 12 de septiembre de 2023

XXXVII TRIATLO CATALUNYA- BANYOLES 2023

 


Tot i que 2 setmanes després de córrer la Marató de Reykjavik en principi no anava a participar a la Triatló de Banyoles d'aquest 2023, a última hora hi havia canvi de plans i el diumenge 3 de setembre em presentava a la sortida per fer el triatló de casa. 
Per davant esperaven 1.600 metres de natació. 40k de ciclisme i 9,7km de cursa a peu. La natació finalment optava per fer-la amb el neoprè.. és el que te estar per sobre els 50 anys, el pots dur lliurement. Amb la poca natació feta durant l'estiu, tenint en compte que poden ser 4-5' de guany en el temps, i restant el que pots perdre per treure'l, valia la pena. 
Al final sortien 1.600m en 33' amb una transició bona, on el neoprè sortia ràpid i no perdia temps. El clrcuit ciclista, a 2 voltes ens portava cap a Melianta i Esponellà, on donàvem la volta per fer l'alt d'Esponella i tornar de nou pel Pla de Martís fins a Banyoles i l'encreuament de la carretera d'Olot amb l'Estany, i repetir volta. 
Com sempre, a la meva, sense forçar més del compte i sense seguir a cap grup, doncs aconseguiria sortir de punt amb la possibilitat de pagar-ho corrent.. 
I finalment els 9,7km de cursa a peu. Tot i no entrenar qualitat, sortia un promig final de 5'/km que estava més que bé.
Pel recorregut ànims dels coneguts i de la Lidia que aprofitaven tots per fer un bon reportatge fotogràfic.
Amb aquest triatló dono per tancada la meva 35a temporada triatlètica, esperant ja amb ganes la del 2024, on si tot va bé espero tornar a fer un half... o un parell, mai es sap!!! Ganes n'hi ha.








No hay comentarios: