martes, 26 de septiembre de 2023

CANYON GRAVEL RIDE SEA OTTER



L'any passat, tot i estar inscrit, finalment em vaig quedar amb les ganes de fer la prova de Gravel de la Sea Otter... però aquest 2023 si que si. El dissabte 23 feien la prova llarga, de 125km, i el diumenge la més curta. Per davant ens esperaven 79km. Més o menys fins a mig camí un recorregut més rodador, i a partir del primer avitaullament, ja ens hauriem d'endinsar a les Gavarres, amb pujades, algunes de suaus però unes quantes de llargues i pronunciades, fins a resultar un desnivell acumulat de 1.000 metres positius. 
La sortida "neutralitzada" de tot el grup, per Girona i fins al final de Vilablareix, es feia senzillament volant, a un ritme molt alt. De fet anava amb l'ambulància enganxada a la bici.... A partir d'aquí, arribant ja al camí de terra, cadascú al seu ritme. Amb un grupet de 5/6 que circulàvem pels finals de tot el grup. 
Després del primer avituallament, de tant en tant ja anava agafant a algú a qui els km, el ritme i sobretot les pujades començava a passar factura. Pas d'un tram del port de Santa Pallaia, per agafar de nou pistes fins al 2n avituallament, situat a 22km del final. I encara ens quedava força desnivell per davant. Un tram de la Pujada als Àngels abans d'agafar ja direcció a sota de Sant Miquel, des d'on ens dirigíem cap a Girona. 
Aquí anava amb 2 companys de Tarragona, i amb la concentració de la baixada, mans als frens i sobretot intentant no caure, ens deixàvem el trencant que ens pujava a Montjuic abans de baixar de nou a Girona per la carretera. 
Després de comentar-ho, i al no ser una prova competitiva, per no retrocedir en pujada ja seguíem cap a Sant Daniel, per empalmar amb la baixada de Montjuic i fer els últims km fins a la Devesa. 2km que ens havíem estalviat...
Al final una bona fideuà per recuperar forces i content d'haver fet la prova. 
Bona setmana a totes i tots!!








 

No hay comentarios: