lunes, 13 de marzo de 2023

10 MARATÓ VIES VERDES GIRONA 2023

 



Diumenge 5 de març es celebrava la 10a edició de la Marató Vies Verdes de Girona, amb inici a la mateixa Girona i arribada a Platja d'Ar0. Aquesta era la meva 8a participació en aquesta marató que surt de ben a prop de casa.
Amb uns dies previs on el sol ja començava a escalfar, la decisió sobre la vestimenta era clara... pantaló curt i la samarreta de tires Girunnera.
Tot i fer-se a casa, poques cares conegudes a la sortida. Allà trobava en Francesc, en Vicente i en Jose Manuel... entre tots 4 un total de 409 maratons al finalitzar la prova. 
Decidíem sortir junts, i el camí ja ens posaria a cadascú de nosaltres a lloc. També a la sortida hi havia la Laura, que correria 5km amb nosaltres abans de girar cap a Girona  de nou.
Així junts i anant petant  la xerrada, arribaven fins prop del km 25, on poc a poc ens separaven, però sempre uns a prop dels altres, sense marxar gaire lluny. De fet els avituallaments eren el punt de trobada, abans de seguir el camí, cadascú de nosaltres amb els seus propis pensaments.
I finalment, la esperada vista de l'arc final, on hi havia la Lidia que m'esperava, i també la Gemma i en Dani, que aprofitant que anaven a Platja d'Aro estaven a l'arribada.
El temps final, 4h6'40" i seguint sumant... En aquess cas la que feia 136.
Bona setmana  a totes i tots.. propera parada? Mitja Marato de Banyoles el proper 26 de març, on un any més tocarà fer de llebre.













No hay comentarios: