domingo, 12 de febrero de 2023

LA MITJA 2023 (GRANOLLERS)

 

Després de molts anys sense anar-hi, concretament des del 2009 quan la vaig córrer per últim cop, aquest any tocava participar de nou a la Mitja Marató de Granollers, coneguda popularment com La Mitja. Les noies de Banyoles hi anaven, i no els hi va costar gaire, de fet gens, fer-me decidir a inscriure'm.
Una mitja que havia corregut ja en 13 edicions, i que aquest any proposava un petit canvi al circuit, a l'arribada a La Garriga, on la direcció de la cursa era inversa al que era habitual. D'aquesta manera s'evitava la pujada pronunciada que hi havia dins la població, que passava a ser baixada, mentre que per entrar-hi ho feiem per una pujada més llarga però més sostinguda en el seu desnivell. De fet era la que abans es feia de sortida de la Garriga i en baixada.
Sense l'ambient de fa molts anys, amb participacions per sobre els 10.000 atletes, però amb una mica més de 6.000, que no esta gens malament. 
I com sempre, molt ambient als carrers de Granollers, Les Franqueses i La Garriga, amb els seus veins animant al pas dels participants.
Sortiem amb la Irene i en Jordi, amb intenció d'anar junts tota la mitja. L'objectiu era acostar-nos el més possible a 1h45' al finalitzar. Les pujades, n'hi ha unes quantes, controlant el ritme i a les baixades deixant anar el cos en busca de la velocitat. Això si, sempre pensant que haviem d'arribar amb força als últims 4km, tots en baixada, però que si arribes just de forces es fan eterns. 
Junts fins al km 8 on primer feia jo una parada tècnica, i a continuació la feia també la Irene, en aquest moment en Jordi seguia al seu ritme i ens treia el minut en aquests instants que ja no recuperariem a meta.
Al final objectiu complert amb la Irene, amb un temps de 1h47.
14a participació en aquesta clàssica mitja marató, que em serveix com a tirada llarga per la marató de Vies Verdes just 4 setmanes després, el proper 5 de març.
Bona setmana a totes i tots




No hay comentarios: