lunes, 14 de marzo de 2022

MARATÓ VIES VERDES GIRONA 2022

 


2 anys després de celebrar-se  l'última edició de la Marató Vies Verdes de Girona, conjuntament amb els 30k, la Mitja Marató i els 10k, es podia tornar a celebrar aquesta prova, que en el cas de la distància reina, uneix Girona amb Platja D'Aro, punt d'arribada de les  distàncies.
Amb unes perspectives meteorológiques que durant la setmana donaven moltes probabilitats de pluja, i amb un dissabte en que va ploure totes les hores, el diumenge es presentava sense aigua, amb alguns nuvols i el sol sortint, molt timidament. de tant en tant.
Molts retrobaments a la sortida després d'aquests 2 anys de plena pandèmia, i un record molt especial per en Toni Barea.. aquí va córrer la seva última marató i cursa, al març del 2020, i malauradament ara ja sense estar amb nosaltres, el recordava escrivint el seu nom el dorsal, i sabent que allà on sigui, ens segueix acompanyat en cada km que correm.
Sortida a les 9h per córrer un circuit que em conec molt bé, doncs a part de ser la 7 edició que corria de la marató, hi he entrenat des de fa anys, tant a peu com en bici. 
Bona companyia els primers km amb en Marc Cargol i la Laura Algueró, que ens acompanyaria fins a Cassà de la Selva fent el seu entrenament.. Més endavant se'ns unia en Josep Maria Recasens, i amb ells 2 aniria fins el km29 quan havia de fer una parada "tèncina".... ells se n'anaven uns centenars de metres, i a partir d'aquí em dedicava a anar restant km al meu aire per arribar fins a la meta, situada aquest cop dins el pavelló en previsió de la pluja que podia caure. Al final només en algun petit moment, feia acte de presència aquesta pluja, que tot s'ha de dir, és tant necessària.
Just abans d'entrar al pavelló m'esperava la Lídia pels donar-me els ànims finals. Ella, juntament amb la colla de Banyoles, havia corregut la Mitja Marató amb sortida a Llagostera.
Al final un temps de 4h16'15" per completar la marató 133. Propera parada en 15 dies fent de llebre de 1h55' a la Mitja Marató de Banyoles, mentre acabo de decidir si el proper 10 d'abril corro la Marató d'Empúries.
Salut i km per totes i tots













No hay comentarios: