lunes, 17 de abril de 2023

23a CURSA ESPORTS PARRA (16/4/2023)

 

Després d'una llarga espera, 3 anys concretament, degut a la pandèmia... per fi arribava a la nostra ciutat una nova edició de la Cursa Esports Parra, concretament la 23a ( si s'haguessin pogut celebrar el 2020, 2021 i 2022, ja celebraríem la 26...).

Al menú, com en les edicions anteriors, les curses infantils, que apleguen a molts escolars de la ciutat, la cursa de 5k i la prova estrella, la que porta les 23 edicions, els 10k.

Un cop més tocava fer de llebre de 55' en aquesta última distància. Fotos prèvies amb les Girunneres i amics, i cap a córrer. A tres setmanes ens deien des de la Policia Municipal que s'havia de canviar el circuit a una volta de 10k per 2 voltes de 5k, i sense marge per pensar-hi gaire, ideàvem un nou circuit, que com a mínim ens permetia córrer una mica pel centre de la ciutat.

Primer pas per meta en 27'30", en el temps previst, per finalitzat també amb l'objectiu que tenia com a llebre. Bona organització com sempre de tota la gran família de Esports Parra, tant la mateixa família com els treballadors, col·laboradors de sempre, i la gent de La Salle, que com en les darreres edicions també estan implicats en la Cursa.

Per part dels corredors bon ambient i la satisfacció d'haver recuperat la Cursa Esports Parra per la ciutat i els corredors, després d'aquests anys complicats.

Bona setmana a totes i tots, amb nous objectius a prop: dimecres 26 la Crono Escalada en Gravel al Castell de Sant Miquel, i el 30 la mítica Marató d'Empúries que arriba a la seva 18a edició.










No hay comentarios: