domingo, 30 de octubre de 2022

TRAVESSIA DE SANT MARTIRIÀ I WARM UP TRAIL RUN SGRAIL100

 


El penúltim cap de setmana d'octubre, el diumenge 23 i coincidint amb les Festes de Sant Martirià a Banyoles, es celebrava al Club Natació Banyoles la tradicional Travessia de Sant Martirià, que aquest any recuperava el seu format clàssic.. Trasllat en autocar dels participants fins l'altra banda de l'Estany, per nadar els prop de 500metres fins el club. 
Amb la Lídia i la colla, tots plegats i de forma festiva, la nadavem, això si, després d'haver menjat la també tradicional xocolata acompanyada de coca. A continuació es feia la foto de les seccions del club, entre la que es troba la de Triatló.
Per la seva part, el divendres al matí, amb vistes al Triatló organitzat per en Jan Frodeno, el Sgrail100 en el que vaig prendre part l'any 2021, es feia una sortida de Trail Run a Girona, un Warm Up previ a la prova. Amb sortida i arribada a La Comuna, amb un circuit de 7km per la Vall de Sant Daniel. 
I amb un gran al·licient, la presencia, entre altres triatletes de nivell, de l'alemany Sebastian Kienle, guanyador del Campionat del Món de Ironman a Kona, l'any 1994. Cal dir que aquesta és la temporada del seu comiat com a triatleta profesional, i que només 2 setmanes abans del Sgrail100 en el que participava, havia quedat 6è a Kona, amb un sub 8hores, la seva millor marca al campionat del món.
Una oportunitat per poder fer una foto amb ell, que no desaprofitava. Aquest any, per coincidir amb les festes de Sant Martirià, no participava a la prova, peró vaig poder ser part en aquest entrenament.
Bona setmana  a totes i tots!!!









No hay comentarios: