viernes, 2 de septiembre de 2022

TRIATLÓ DE BANYOLES 2022

 


El passat dissabte, 27 de setembre, arribava una nova edició d'un dels Tritalons més àntics de Catalunya i de l'Estat Espanyol, el de  Banyoles, que arribava a la seva 37a edició, sent la meva participació número 17 a la prova. 
Com en els últims anys, venia envoltat d'un cap de setmana amb diferents proves, incloent una d'internacional, el Campionat d'Europa de clubs mixtes. També al matí hi havia els Campionats d'Espanya Infaltil i Junior, el diumenge els Campionats Elit, i el dissabte a la tarda els Campionats d'Espanya de Grups d'Edat en distància Olímpica.
Al matí tocava fer de voluntari, amb un dia de sol i calor.... que canviaria repentinament al migdia. I és que mentre feiem el dinar de voluntaris, començava una gran tormenta d'aigua, llamps i trons que, a només 1hora de l'inici de la prova.
Nervis, de moment aplaçament per veure com evolucionava, i cap a les 17h ens comuniquen que a partir de les 18h, amb la tormenta ja en calma, es celebraria la prova en distància Sprint, seguint el mateix ordre de sortides pre establert per la distància Olímpica a les 4. Repàs per part dels organitzadors del circuit de ciclisme per mirar si estava net de branques després de la tormenta, abans de donar-nos el vist-i-plau per la sortida.
Així a partir de les 18h es començaven a donar les sortides, 750m de natació (800 al final), que feia a un molt bon ritme, tenint en compte que dels veterans,  a part de mi, no més hi havia un parell més sense neoprè al estar autoritzat, per edat, el seu us. Però conec l'Estany i sabia que la temperatura era alta, i la mica que guanyaria ho perdria per treure´l. Tot i així, com he dit, mot bona natació en temps com si portes el neoprè.

La bicicleta es reduïa a 1 sola volta, cap el Pla de Martís  i tornar, més la volta a l'Estany. Un circuit ràpid pels que saben anar a roda en grup.. en el meu cas, com sempre, a la meva, però satisfet. 

Per finalitzar 3 voltes al costat de L'Estany, a bon ritme pel que hi ha ara, on no podies afluixar en cap moment.... Molta gent coneguda animant, s'havia de complir i no baixar el ritme en cap moment.

Gràcies a la Silvia per les fotos, com va dir, en tinc jo més que els de davant... sort de conèixer la fotógrafa!!

Ens veiem a la propera parada.. Triatló Sprint de Tossa de Mar el dissabte 17 de setembre si tot va bé!!!










No hay comentarios: