jueves, 3 de junio de 2021

26 MITJA MARATÓ DEL PLA DE L'ESTANY

 


2na cursa real després de tots aquests mesos... fa 15 dies va ser el Triatló de Sant Feliu de Guíxols i aquest diumenge 30 de maig, ha tocat córrer la mitja marató de casa, la de Banyoles. Havia de ser inicialment el març del 2020, posteriorment es va ajornar a l'octubre per tornar-se a traslladar en principi al març d'aquest 2021. Finalment ha estat l'últim diumenge de maig quan s'ha pogut celebrar. 

I per fer-ho més complicat, 2 setmanes abans s'ha de canviar el recorregut davant la impossibilitat de poder fer les voltes senceres a l'Estany, al coincidir altres proves el cap de setmana i no donar permís les autoritats. Les possibilitats eren fer-la el 13 de juny, molt tard i amb el problema segur de trobar molta calor, a més de que a molts participants un nou canvi els hauria trastocat els plans, o fer-la integrament dins el municipi de Banyoles, tal com s'ha fet. 

El circuit seria a 4 voltes, que constaven d'una anada i tornada pel costat de l'Estany fins a Espa, límit del terme municipal, on es feia un gir per tornar i fer una volta a la zona de la Draga, abans de passar prop de meta a cada volta. Al principi s'afegit la mini volta a la Draga per arribar a la distància de 21,1km.

Sortida amb separació de seguretat i mascareta, seguint els protocols, i amb molt d'ordre i sobretot alegria per part dels participants, que ja teniem ganes de poder córrer de nou. Aquest cop la Lídia no la feia, i sortia per acompanyar a la Irene, formant un grupet en el que també hi hauria durant tot el recorregut en Cufí, i alguns atletes que seguien el nostre ritme per no quedar sols i despenjats.

Un circuit divertit al poder creuar-te constantment amb tots els participants i saludar-los, més tenint en compte que hi havia gent als que feia molt i molt de temps que no haviem vist i saludat.

L'objectiu era intentar que la Irene estigues sobre la 1h50', fent finalment un temps de 1h52' que ens deixava satisfets, tenint en compte la repetició del circuit, la xafogor que va fer durant el matí i el sol que finalment ens va acompanyar en el tram final.

Agrair la feina de organitzadors, voluntaris, col·laboradors, participants... per poder tirar endavant en aquests temps complicats aquesta mitja marató, esperant que la propera edició ja sigui amb una mica, o millor força, normalitat. 

Bona setmana a totes i tots!!!!












No hay comentarios: