lunes, 17 de mayo de 2021

TRIATLÓ SANT FELIU DE GUÍXOLS

                                                     

Iniciant la 2 volta de la Cursa a Peu

1 de març del 2020- 15 de maig del 2021... el temps que ha passat des de l'última cursa real que havia disputat (Marató Vies Verdes) i la primera que he pogut fer després de tot aquest temps de pandèmia, que tot i no haver finalitzat encara, de moment permet començar a recuperar una mínima normalitat.

El lloc i l'esport triat per l'ocasió no podia ser millor, amb la disputa del 31 Triatló Sprint de Sant Feliu de Guíxols, amb un recorregut de 800m de natació, 16,6km de ciclisme per la carretera, de pujades i baixades, que uneix aquesta localitat amb Tossa de Mar, i 5km finals de cursa a peu pel passeig marítim.

Bona natació a la Bahia de Sant Feliu, tot  i el vent de garbí que entrava i que segons molta gent els va perjudicar.... la veritat, per les ganes, la motivació, o perquè després de tants anys he vist el mar pitjor, vaig quedar més que satisfet.

Vent al circuit de bici, sobretot d'anada però també en alguns trams de tornada, com sempre el tram més complicat per mi, amb poc entreno, però es va fer, i també content. 

I un cop tocava córrer, aquest any el circuit a 2 voltes tenia alguns canvis, deixava de ser totalment planer per tenir alguna pujadeta, sobretot en els primers instants, quan deixaves la bicicleta, però també alguna baixada i els trams planers. 

Al final una alegria indescriptible pel fet de passar de nou sota un arc de meta després de tants mesos, i la sempre agradable retrobada amb molts amics i companys amb els que hem compartit molts anys de curses i triatlons!!

Aquest proper dissabe toca la Marató Virtual de Ottawa (encara en queden unes quantes de maratons virtuals per córrer) tot esperant el proper 30 de Maig una altra prova real, la Mitja Marató de Banyoles!

Bona setmana a totes i tots






De nou material a boxes!!!!
Amb els companys del C. N. Banyoles... tots Sub-23 encepte un... sabeu qui?
Retrobada amb en Dani Juncà després de molt de temps

No hay comentarios: