lunes, 29 de marzo de 2021

57a Pujada als Àngels i NYC Half Marathon

 







Setmana amb doble cursa virtual... tot i que una d'elles, sobre el circuit real de la prova. El dimarts tocava córrer la United Airlines New York City Marathon en format virtual. Des del dissabte 20 al diumenge 28 podies triar el dia per fer-la, i dimarts 23 va ser el que millor s'adaptava al calendari. Aventatges d'aquest nou món de les curses virtuals, no tot han de ser inconvenients.
La intenció, després dels 10 dies confinat a casa per Covid, en els que per sort vaig poder trotar dins el pis sense cap problema, era provar una mica el ritme sobre els 21,1km, amb la intenció de estar entre 1h50'/1h52'...
Amb aquesta intenció sortia ja mentalitzat, a un ritme viu, que pretenia mantenir durant tota la mitja. Des del principi era un ritme més ràpid del previst inicialment, que finalment aconseguia mantenir, per finalitzar amb un temps de 1h47'26".
I dissabte 27 tocava la tradicional Pujada a Peu als Àngels, la seva edició número 57 que s'havia de celebrar el 2020, el primer dia de confinament que vam viure. Des del Geieg s'organitzava aquesta pujada virtual per mantenir viu l'esperit d'aquesta prova, la més antiga de Girona, també amb un marge de dies per triar quan pujar, que anaven des del dissabte 13 al diumenge 28.
Es tractava de gaudir del recorregut sobretot, i a dalt, al disposar ja del dorsal i la medalla, poder fer una foto commemorativa, tot esperant que el proper 2022 la pandemia ens permeti poder córrer in situ de nou.
Ara a esperar el mes d'abril, que ve farçit de curses virtuals, entre elles les mitges de Donosti i Honolulu, i la Marató de Maui "també" a Hawaii, entre altres proves de distàncies més curtes.













No hay comentarios: