domingo, 13 de septiembre de 2020

CORRENT PER USA.... 10KM BOSTON I KONA VR23

 


Cap de setmana actiu... per una banda els 10km virtuals de Boston, que he corregut avui diumenge aprofitant l'entreno amb la Lídia i els veterans del Banyoles. No es tractava de buscar cap bona marca, si no de gaudir de la bona companyia corrent. De fet el circuit d'avui tenia inclòs la pujada a Puig Clarà, on hem fet la foto de rigor. Després baixada tranquil·la amb la Lídia i el grup al davant. 
El temps final real 1h8'.... amb les paredes adalt del mirador i temps per fer fotos, Strava ha marcat 1h12'58".. com he dit, el que importava era la bona companyia.
I per una altra part, hi havia el 2n block de les Kona VR series, la VR23. Aquest cop l'he fet en el temps proposat per la organització, durant el cap de setmana. Aquesta setmana consistia en nadar o córrer 1,5km, 50km de ciclisme i 12km de córrer, sempre amb un marga d'1km per sobre per ser vàlid. Una bona forma d'estar motivat i sobretot d'agafar una mica de forma sobre la bici per el gran esdeveniment final..  l'IRONMAN VR KONA World Championchip A Celebration que es disputarà la setmana del 5 a l'11 d'octubre. De moment se sap que es podrà completar en el temps real que es dona a les proves, 17hores, en 3 dies o al llarg de tota la setmana (l'opció que triaré). 
Ves per on el que tenia clar que per marques no podria fer mai, el Ironman de Kona a Hawaii.. el podré realitzar des de Banyoles i Girona!!
Bona setmana a totes i tots.. que també ve farcida de proves virtuals.




1 comentario:

yanmaneee dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.